GARDENA combisystem | Međimurka BS
Odaberite stranicu

GARDENA combysystem

Garantirano čvrsto povezani.

OMILJENA MARKA ZA NJEGU VRTA MILIJUNIMA VLASNIKA DOMOVA I VRTOVA ŠIROM SVIJETA

Combisystem
Proizvodi za svaku primjenu.
GARDENA combisystem su vodeći ergonomski sistemski proizvodi, koji za svaku primjenu u vrtu nude odgovarajuću kombinaciju drške i alata, pa tako amaterskom jednako kao i profesionalnom vrtlaru omogućava efikasan i udoban rad.
Najbolja ergonomija
Vrhunski dizajn proizvoda prilagođen ljudskim potrebama.
Jednostavno rukovanje
Jednostavno spajanje na ručku i zatezanje vijcima.
Preko 80 kombinacija
Uvijek ispravna kombinacija drške i alata > moguće više od 80 kombinacija alata.
Ugodna haptika
GARDENA combisystem ugodan je na dodir.
Kombiniranje alata
Svaka drška može se kombinirati sa svakim vrtnim alatom, svejedno, većim ili malim
Vrhunska kvaliteta
Zajamčen čvrst spoj bez nestabilnosti uz odabir vrhunskih materijala te najbolju obradu.
GARDENA, Sve za Vaš vrt na jednome mjestu.
Jamstvo na stabilan spoj od 1976. god.
GARDENA nudi kroz cijelu godinu odgovarajući adaptacijski alat. Pribavite si vrtlarske alate za sva područja u vašem domu na otvorenom: za obradu, sadnju, grabljanje, čišćenje, kopanje, odmetanje snijega itd.
combisystem – mali alati
Ergonomski oblikovane ručke protiv klizanja jamče udoban i laga-ni rad. Mogućnost produživanja sa svim combisystem ručkama.
Adaptacijski alat combisystem
Za svaku priliku ispra-van adaptacijski alat. Jednostavno umetnuti odgovarajuću dršku i pritegnuti vijak. Zajamčena stabilnost.
Drške combisystem
Od obrade tla do rada na visokim stablima – program drški optimalno usklađen s primjenom.
Alat za zimu com-bisystem
Za snijeg i led pravi izbor alata GARDENA.

Proljetna akcija: Rukavice besplatno!

U posebnoj proljetnoj akciji dobijate prilikom kupovine bilo kojeg alata combisystem rukavice za vrt i zemlju BESPLATNO!
Akcija vrijedi u mjesecima ožujak i travanj ili do prodaje ograničene zalihe.

Rad u vrtu trebao bi značiti opuštanje, a ne gnjavažu

Velika prednost alata GARDENA combisystem njihovo je lako pričvršćivanje na držak, čime se omogućuje prilagodljiv i udoban rad u vrtu. Putem veze u nastavku možete se dodatno informirati o tome koji držak odabrati. Ili pomoću filtra pronađite odgovarajući vrtni alat za svoj vrt.

Trebate alat za vrt s 25-godišnjim jamstvom? Pogledajte ponudu 
Drške
Drške GARDENA combisystem
Jedna drška – prikladna za sve alate – mnogobrojne mogućnosti primjene kroz cijelu godinu. • Razne drške za svaku priliku i svaku visinu • Zajamčen čvrst spoj bez nestabilnosti • Jednostavno rukovanje pomoću vijka od mekane plastike • Cijenimo zaštitu okoliša: Naše drvene drške ispunjavaju sve FSC® standarde

Zaštićeno od hrđanja

Ručni alati GARDENA combisystem izrađeni su od visokokvalitetnog čelika presvučenog duroplastom koji pruža optimalnu zaštitu od hrđanja.

Alati za zimu
Zimski alati GARDENA iznimno su korisni kada je vani hladno. Čišćenje snijega, uklanjanje naslaga leda ili ugaženog snijega i rasipanje soli, pijeska ili piljevine mnogo je jednostavnije.
Ralica za snijeg
Lako uklanjanje snijega na većim površinama. Individualno prilagođavanje prema tjelesnoj visini korisnika pomoću izvlačivog polužja. Ušteda prostora pri skladištenju.  Velika žlica za snijeg GARDENA bit će vam od velike pomoći osobito tijekom oštrih zima, kada morate brzo očistiti velike površine.
Lopate za snijeg combisystem
Uredno uklanjanje snijega. Mogućnost izbora – s rubom od plastike, posebno otpornim na habanje, za tih rad ili s izdržljivim rubom od plemenitog čelika. Lopata za snijeg GARDENA combisystem ES izrađena je od čvrste i savitljive plastike otporne na habanje. Zahvaljujući robusnom rubu od nehrđajućeg čelika posebno je prikladna za glatke površine.
Mali rasipač
ednostavno rasipanje gnojiva i zimskog rasipnog materijala.S jedinstvenim sustavom doziranja. Mala posipaljka GARDENA s jedinstvenim sustavom doziranja olakšava ravnomjerno rasipanje pijeska, soli i piljevine na manjim površinama – bez prljanja ruku!
Jeste li spremni za zimu i snijeg ? Spremite se 

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Kontakt

Imate pitanje? Pitajte.

New Field

2 + 2 =

Limitirana Ponuda

Iskoristite 15% popusta.

Da, nudimo Vam 15% popusta na sve GARDENA proizvode iz Vaše košarice. Odaberite sve što Vam je potrebno za Vaš vrt iz našeg online GARDENA asortimana i prilikom plaćanja upotrijebite kupon kod “akcijavrt”.

Pin It on Pinterest

Shares