fbpx
GARDENA

GARDENA – Sve za vrt na jednome mjestu Ostavite komentar

VRT & LIFESTYLE
GARDENA-Sve za vrt na jednome mjestu
Međimurka BS, Ovlašteni zastupnik i serviser za Hrvatsku
GARDENA je omiljena marka za njegu vrta milijunima vlasnika domova i vrtova širom svijeta. Razlog tome je što veliku pažnju pridaju izdržljivosti svojih alata i strojeva prema vanjskim utjecajima kao što su kiša, vrućina, vlaga i uobićajena upotreba.
GARDENA nudi sve za vrt a Međimurka BS to sve ima na jednome mjestu. Naime, Međimurka BS ovlašteni je zastupnik i serviser Gardena vrtlarskih alata i strojeva za cijelu Hrvatsku. S time na umu nije ni čudo što je GARDENA omiljena marka za njegu vrta, jer imati čitav asortiman, svega što je potrebno, od sustava za navodnjavanje, crpke, vrtna jezerca, njegu travnjaka, njegu drveća i grmlja, vrtne alate i kultiviranje zemlje u svojoj ponudi, a istaknmo li još i to da su Gardena proizvodi sustavno opremljeni materijalima i dijelovima čije osobine poboljšavaju rukovanje njihovim proizvodima te im prodljuju vijek trajanja, nije ni čudo što GARDENU odabiru vrtlari diljem svijeta kao jedino i cjelovito rješenje za svoje vrtove.
Sve za vrt na jednome mjestu.
Ovlašteni GARDENA zastupnik i serviser za cijelu Hrvatsku Međimurka BS

Povijest

Od osnivanja tvrtke 1961., GARDENA se iz malog trgovačkog poduzeća za vrtne alate tijekom nekoliko desetljeća razvila u svjetski priznatog proizvođača inteligentnih proizvoda i sustava za njegu vrta.

Veliki napredak učinjen je kad je GARDENA predstavlila Originalni sustav GARDENA 1968. Ova zamisao pružanja sustavnih rješenja nastavila se i u nadolazećim desetljećima predstavljanjem sustava GARDENA Combisystem (1977.), GARDENA Accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem i GARDENA Micro-Drip-System (sve u 1990.). Tajna uspjeha uvijek se osniva na velikoj inovativnoj snazi branda, kao i dosljednoj prodajnoj i marketinškoj politici.

Članica Husqvarna Grupe

Od 2007. godine GARDENA je članica Husqvarna Grupe. Kao zasebna odjel, GARDENA ima dovoljno neovisnosti da se usredotoči na potrebe strastvenih vrtlara i jačanju brenda. U kontekstu cijele tvrtke GARDENA može samo imati koristi s obzirom na veličinu i snagu koju Husqvarna Grupa pruža, a ujedno može svoje resurse koristiti učinkovitije zahvaljujući zajedničkom znanju.

“GARDENA se iz malog trgovačkog poduzeća za vrtne alate tijekom nekoliko desetljeća razvila u svjetski priznatog proizvođača inteligentnih proizvoda i sustava za njegu vrta.”

Zajamčena kvaliteta

Kako bi svojim kupcima zajamčila potrebnu kvalitetu, GARDENA nadzire cijeli proizvodni lanac, od kupnje materijala i dijelova pa sve do krajnjeg proizvoda. Svi materijali i dijelovi, koji su ključni za kvalitetu i pouzdanost proizvoda, podvrgavaju se specifičnim ispitivanjima i smjernicama za kvalitetu. Testovi izdržljivosti, lomljenja i testovi na vrućinu i hladnoću samo su neka od praktičnih ispitivanja koju svaki dio materijala i dijelova mora proći.

Kvalitetni proizvodi i jamstvo.
Sve za Vaš vrt ne jednome mjestu Međimurka BS
Pri izradi svojih proizvoda GARDENA upotrebljava visokokvalitetan čelik za pile, škare, motike, grablje i drugi alat i opremu kojoj je potrebna znatna izdržljivost i snaga. Kako bi nastao najbolji vrtlarski alat tirkizne boje potreban je čitav niz različitih tehnologija. Na putu prema funkcionalnom i korisnom alatu metal prvo prolazi kroz postupke kao što su prešanje, svijanje i rezanje.

Ako je potrebna iznimna preciznost pri izradi GARDENA alata upotrebljava se vrhunska tehnologija laserskog rezanja. Različiti postupci učvršćivanja alate čine osobito stabilnima i izdržljivima. Brušenje oštrih rubova čini ih sigurnim za upotrebu. Praškasti premaz, koji je za vrtne alate prva predstavila GARDENA, uvjerljivo nudi bolju zaštitu od trošnja i habanja materijala pa čak i od same hrđe do li uobičajeni premazi.

Sve ovo navedeno dovelo je do stvaranja kvalitetnih vrtlarskih proizvoda, kao što su vrtni alati combisystem, ručni alati i podrezivači na ručno upravljanje, sjekači, škare za živicu i šišači trave, na koje GARDENA nudi 25 godina jamstva.

Za sva jamstvena potraživanja (za proizvode kupljene u Europi nakon 1. 6. 2005.) potrebno je pokazivanje originalnog dokaza o kupnji na kojem se nalazi datum kupnje i oznaka proizvoda kao i pojedinosti stavke koja je oštećena. Jamstvo ne vrijedi za istrošenost proizvoda uobičajenim radom, osobito za oštrice, nosače oštrica, turbine, žarulje, v-remenje i pogonsko remenje, rotirajuće dijelove, zračne filtre i svjećice, kao i u slučaju neprimjerene upotrebe, osobito u slučaju nepridržavanja uputa za upotrebu i održavanje opreme.

U 2016. godini GARDENA je na tržište uvela još jednu od svojih inovacija u nizu pod imenom GARDENA Smartsystem. Cilj im je učiniti vrtlarstvo pametnim. Što to zapravo znači? GARDENA Smartsystem je budućnost vrtlarstva. Sa Smartsystemom možete saznati u kojem su stanju biljke u Vašem vrtu bilo gdje i bilo kad. Brigu za travnjak i zalijevanje od sad možete prepustiti GARDENINOM Smartsystemu a Vi na taj način dobivate više vremena za stvari u Vašem vrtu koje stvarno volite.

Za sve upite i pitanja vezana uz GARDENA asortiman obratite nam se s povjerenjem – Međimurka BS vaš GARDENA partner.

Želite li primati obavijesti poput ove?
Pribilježite se na naš Newsletter.

PRSKALICE I TUŠEVI

Odgovarajući model
za svaki posao

RASPRŠIVAČI

Optimalno navodnjavanje
za svaki vrt

KOLUTI ZA CRIJEVO

Crijevo je uvijek spremno
za upotrebu i pri ruci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pin It on Pinterest