fbpx
Jesenska akcija Husqvarna motornih pila 2018

Husqvarna jesenska akcija motornih pila 2018 – Vrijeme je za Husqvarnu Ostavite komentar

Akcija motornih pila

Vrijeme je za novu jesensku akciju motornih pila iz Husqvarna tabora.

Akcijske cijene motornih pila traju od 01.09.2018. do 30.09.2018. te akcija pokloni uz motorne pile i baterijski program traju od 01.09.2018 do 01.11.2018. stoga požurite!

Husqvarna 372 XP

Istinska profesionalna motorna pila više srednje klase

Husqvarna 135

Mala i lagana motorna pila za povremene poslove poput rušenja manjih stabala i pripreme drva za ogrjev

Husqvarna 450e

Snažna svenamjenska motorna pila koju odlikuju značajke profesionalnih pila
Sve na jednome mjestu

Centar alata

Međimurka BS

Pila više srednje klase

Istinska profesionalna motorna pila više srednje klase. proizvedena i dizajnirana za najzahtjevnije poslove. Radilica i kućište motora odoljevaju vrlo teškim uvjetima rada, a rasplinjač ima prigušenje vibracija. Opremljena X-Torq® motorom sa smanjenom potrošnjom goriva i emisijom štetnih plinova. Pila kombinira malu težinu, veliku snagu i rapidna ubrzanja.

Pila za povremene poslove

Mala i lagana motorna pila za povremene poslove poput rušenja manjih stabala i pripreme drva za ogrjev. X-Torq® motor za manju potrošnju goriva i manje emisije štetnih plinova. Opremljena pumpicom goriva i povratnim stop prekidačem.

Pila sa značajkama profi pila

Snažna svenamjenska motorna pila koju odlikuju značajke profesionalnih pila. X-Torq® motor podrazumjeva manju potrošnja goriva i smanjenu emisiju ispušnih plinova. Prekidač za gašenje sa povratnom oprugom, podešavanje nategnutosti lanca bez alata i prozirni spremnik goriva čine pilu laganom za rukovanje. Opremljena Smart Start®-om i pumpicom goriva osigurava lagan start u svako doba.
A

Puhači

A

Perači

Vrijeme je za Husqvarnu

Ove jeseni pokloni uz motorne pile i baterijski program.

Uz tri vrhunske pile na akciji Husqvarnma je za Vas pripremila i poklone. Uz svaku kupljenu motornu pilu i/ili baterijski program čeka Vas vrijedan poklon. Akcijske cijene motornih pila traju od 01.09.2018. do 30.09.2018. te akcija pokloni uz motorne pile i baterijski program traju od 01.09.2018 do 01.11.2018. stoga požurite! 

Uštedite i do

700kn

na svojoj novoj motornoj pili

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn

Više od 325 godina inovacija i strasti

Husqvarna pruža proizvode za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito.

Servisni centri

Dijelovi i dodaci za motorne pile.

Husqvarna motorne pile rezultat su opsežnih testiranja i preko 300 godina inženjerskog iskustva i stoga su Husqvarna motorne pile među najboljima su na svijetu! Originalni dijelovi i dodatna oprema osigurat će im dulji rad, bolje performanse i manje kvarova što će rezultirati manjim troškovima s vaše strane.

Snaga i performasnse

Husqvarna motorne pile

Paleta društva Husqvarna obuhvaća sve, od robusnih strojeva do manjih pila za osobnu uporabu, kao i modele za obaranje, obrezivanje i rezanje drva. Moći ćete se osloniti na Husqvarna motornu pilu u svim šumarskim izazovima s kojima ste suočeni.

Telefon

+385 (0)40 312 950

Location

Trg Republike 6
40 000 Čakovec

Email

info@medjimurka-bs.hr

Radno vrijeme

Pon. – Pet.: 8h – 20h
Sub.: 8h – 13h

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pin It on Pinterest