fbpx
Jesenska akcija Husqvarna motornih pila 2018

Husqvarna jesenska akcija motornih pila 2019 – Vrijeme je za Husqvarnu Ostavite komentar

Akcija motornih pila

Vrijeme je za novu jesensku akciju motornih pila iz Husqvarna tabora.

Akcijske cijene motornih pila traju od 01.09.2019. do 30.09.2019. te akcija pokloni uz motorne pile traju od 01.09.2019 do 31.10.2019. stoga požurite!

Husqvarna 555

Snažna, robusna motorna pila razvijena za zahtjevan rad izvođača i zemljovlasnika. Inovativnog dizajna, u sebi sadrži čistu snagu za učinkovit rad.

Husqvarna 440 II

Druga generacija lagane i efikasne svestrane pile, idealna za one koji traže stroj koji se izuzetno lako pokreće i kojim se lako upravlja. Opremljena X-Torq® motorom za smanjenu potrošnju goriva i smanjene ispušne plinove.

Husqvarna 450e II

Pila za sve namjene – lagana, učinkovita i iznimno ju je lako pokrenuti i manevrirati. X-TORQ® motor za nižu potrošnju goriva i smanjena razina emisija te pumpa za gorivo i klizna sklopka za automatsko zaustavljanje koje olakšavaju pokretanje.

Sve na jednome mjestu

Centar alata

Međimurka BS

Pila za zahtjevne poslove

Novog dizajna, prepuna sirove snage za efikasan rad. X-Torq® motor osigurava više snage kada je trebate, 20% manja potrošnja goriva i 75% manje emisije štetnih plinova.

Lagana i efikasna svestrana pila

Idealna za one koji traže stroj koji se izuzetno lako pokreće i kojim se lako upravlja. Dolazi s “flip-up” poklopcima na spremnicima. X-Torq® motor za smanjenu potrošnju goriva i smanjene ispušne plinove.

Snažna svenamjenska pila

Odlikuju je značajke profesionalnih pila. X-Torq® motor podrazumjeva manju potrošnja goriva i smanjenu emisiju ispušnih plinova. 

A

Puhači

A

Perači

Vrijeme je za Husqvarnu

Ove jeseni pokloni uz odabrane motorne pile!

Uz tri vrhunske pile na akciji Husqvarna je za Vas pripremila i poklone. Uz svaku odabranu kupljenu motornu ili štapnu pilu čekaju Vas vrijedni pokloni. Akcijske cijene motornih pila traju od 01.09.2019. do 30.09.2019. te akcija pokloni uz motorne pile traje od 01.09.2019. do 31.10.2019. stoga požurite! 

Uštedite i do

700kn

na svojoj novoj motornoj pili

Besplatna dostava za narudžbe iznad 800kn

Više od 325 godina inovacija i strasti

Husqvarna pruža proizvode za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito.

Servisni centri

Dijelovi i dodaci za motorne pile.

Husqvarna motorne pile rezultat su opsežnih testiranja i preko 300 godina inženjerskog iskustva i stoga su Husqvarna motorne pile među najboljima su na svijetu! Originalni dijelovi i dodatna oprema osigurat će im dulji rad, bolje performanse i manje kvarova što će rezultirati manjim troškovima s vaše strane.

Snaga i performasnse

Husqvarna motorne pile

Paleta društva Husqvarna obuhvaća sve, od robusnih strojeva do manjih pila za osobnu uporabu, kao i modele za obaranje, obrezivanje i rezanje drva. Moći ćete se osloniti na Husqvarna motornu pilu u svim šumarskim izazovima s kojima ste suočeni.

Telefon

+385 (0)40 312 950

Location

Trg Republike 6
40 000 Čakovec

Email

info@medjimurka-bs.hr

Radno vrijeme

Pon. – Pet.: 8h – 20h
Sub.: 8h – 13h

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pin It on Pinterest