fbpx
Kratki.pl | sve o tvrtki na jednome mjestu

Kratki – renomirani europski proizvođač kamina i peći 3

UDOBNOST DOMA & LIFESTYLE
Sve što trebate znati o Kratki.pl
Marek Bal, Vlasnik, Poljska
9 Rujna 2016.

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresirani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvijek u potrazi za novim rješenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima…

Kratki.pl poznat je i cijenjen proizvođač tradicionalnih kaminskih uložaka, kaminskih uložaka za centralno grijajanje, samostojećih peći, bio kamina, rešetki, obloga, fronti, i svih drugih komponenata potrebnih za instalaciju kamina. Kratki je osnovan na poljskom tržištu 1998. godine i zahvaljujući dinamičnom razvoju i širokom asortimanu proizvoda brzo je postao vodeći europski proizvođač kamina.
Kratki.pl – sigurni i učinkoviti proizvodi.
Vođeni idejom da je proizvod “Dobar zato jer je Poljski”
Danas se Kratki.pl proizvodi mogu naći u Poljskoj, i stranim zemljama kao što su Švedska, Norveška, Finska, Litva, Letonija, Estonija, Bjelorusija, Rusija, Ukrajina, Češka, Slovačka, Njemačka, Slovenija, Cipar, Grčka, Španjolska, Portugal, Nizozemska, Belgija, Francuska, Rumunjska, Bugarska, Austrija, Švicarska, Italija, Srbija i Crna Gora ali i u Hrvatskoj. Međimurka BS glavni je zastupnik i distributer Kratki kaminskih uložaka i bio kamina za Republiku Hrvatsku.
“Mi smo se pobrinuli da naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde i u skladu su s najstrožim prohtjevima”
Iskusno prodajno osoblje Kratki.pl kompanije sa širokim tehničkim znanjem o proizvodima, instalacijama i logistici pruža pouzdanu i kvalitetnu uslugu, a pošto je Međimurka BS postala generalni zastupnik Kratki proizvoda za Republiku Hrvatsku svo njihovo znanje i iskustvo preneseno je našem prodajnom timu i osoblju. Obratite nam se stoga s povjerenjem ako imate ikakvih pitanja vezanih uz kamine, biokamine, peći, njihovom postavljanju, karakteristikama i cijeni.
Zastupljenost Kratki.pl proizvoda.
Naši proizvodi dostupni su u 56 država diljem svijeta
Kratki je kroz godine postojanja skupio niz prestižnih nagrada uključujući ”Customer Laurel 2012, 2011, 2010, 2009 i 2006″, ,,Flame of the Year 2010“, ”POLJSKA KOMPANIJA GODINE”, i oznake ”Prijateljski Proizvod za Moj Dom“.
 • Nagrada u kategoriji Tvrtka godine
 • Flame of the Year u kategoriji “Promocija”
 • Customer’s Brown Laurel u kategoriji “Kamini i kaminski ulošci”
 • Prijateljski Proizvod za Moj Dom
 • Customer’s Brown Laurel u kategoriji “Kamini i kaminski ulošci”
 • Prijateljski Proizvod za Moj Dom
 • The Flame of the Yearu kategoriji “Poljska tvrtka”
 • Customer’s Golden Laurel u kategoriji “Rešetke”
 • Prijateljski Proizvod za Moj Dom
 • The Flame of the Year u kategoriji “proizvod za profesionalce”
 • Regionalni lider inovacija i razvoja
 • Sajam “Salon kamina Moskva” organizatorska nagrada
 • Izvanredan izvoznik godine
 • Customer’s Golden Laurel u kategoriji “Kamini i kaminski ulošci”
 • Prijateljski Proizvod za Moj Dom
 • Internacionalni sajam BUDMA – Zlatna medalja
 • Silver Flame u kategoriji “Proizvod godine”
 • Lider novih tehnologija
 • Customer’s Golden Laurel u kategoriji “Kamini i kaminski ulošci”
 • Prijateljski Proizvod za Moj Dom
 • Consumer Quality Leader
 • Customer’s Golden Laurel u kategoriji “Kamini i kaminsku ulošci”
 • Prijateljski Proizvod za Moj Dom
Aktivnim sudjelovanjem na sajmovima i kursevima obuke Kratki izlazi u susret potrebama tržišta, koja se brzo mijenjaju. Pokraj poslovne proizvodnje i trgovine Kratki.pl je aktivno uključen i u dobrotvorne aktivnosti i sponzorstva, u okviru društvene odgovornosti. Kao dio sponzorstva podržavaju mnoga kulturna događanja diljem Europe. Kratki dizajneri kamina prvenstveno brinu o sigurnosti, efikasnosti i ekonomićnosti uređaja. Obloge, okviri i sva druga oprema dizajnerski se fokusira na stambene mogućnosti, koristeći različite materijale koji kombiniraju moderne i klasične dizajne. Kratki ima atraktivne proizvode i u pogledu estetike ali i cijena.
Moderna tehnologija proizvodnje.
Napredna i redovito proširivana i ažurirana oprema za proizvodnju
Kratki.pl je izrazito snalažljiva tvrtka. Pri projektiranju novih modela, Kratki se pobrine da svaki od proizvoda odgovara potrebama njihovih kupaca. Rade aktivno na istraživanju potražnje, traže najprikladniji dizajn i moderne tehnologije, zahvaljujući čemu su njihovi proizvodi jedinstveni. Trenutno u odjelu za dizajn zaposleno je dvadeset dizajnera.
Kratki posjeduje modernu proizvodnu tehnologiju koja je izrazito napredna i redovito proširivana i ažurirana novim strojevima kao što su laserski strojevi za rezanje, CNC strojevi za savijanje i robotske zavarivačke jedinice. Kratki stavlja kvalitetu na prvo mjesto i stoga njihovi dizajneri prvenstveno vode brigu o sigurnosti korisnika, visokoj učinkovitosti i niskoj emisiji štetnih tvari kaminskih uložaka.  Ipak, moderan dizajn i funkcionalnost proizvedenih uređaja također su im važni.

Također, ispod možete pogledati i preuzmite novi Kratki katalog s ponudom proizvoda u 2017. godini.

Kratki katalog za 2018.

Tražite idealno rješenje za grijanje? Pogledajte ponudu kamina i peći 
Želite li primati ovakve članke prije objava?
Pribilježite se na naš Newsletter.
Oliwia Kratki
KAMINI
Toplina i dizajn
Sigurnost i funkcionalnost
PEĆI
Klasična rješenja
Izdržljiv materijal

Kamini i peći u našoj web trgovini

Bio kamin Kratki
BIO KAMINI
Vrlo jednostavno za postaviti
Praktični za korištenje

3 Comments

 1. Poštovani
  Vaš sam proizvod kamin na čvrsto gorivo kupio u Vokel Prijedor prije 3 mjeseca. Sve je bilo uredu do prije mjesec dana kada se pojavila pukotina na šamotu i na staklu od vrata. Pozvao sam prodajno mjesto gdje sam ga kupio i tražio reklamaciju. Danas su me obavijestili da ste odbili reklamaciju. Smatram da sam prevaren sa Vaše strane i da se veoma loše ponašate prema svojim kupcima . I da nezaboravim naglasiti vaš kamin se prodaje pod gusani a ustvari su samo vrata i rešetka gusani a ostalo je crni lim ofarbani.

  1. Poštovani gospodine Janjetović, Međimurka BS je genaralni zastupnik Kratki proizvoda za Hrvatsku, a Vi ste Kratki proizvod kupili u Bosni i Hercegovini kod Kratki zastupnika za Bosnu i Hercegovinu. S obzirom da nismo bili upoznati s Vašom situacijom i prigovorom koji ste imali na kupljeni proizvod nismo Vam bili u mogućnosti pomoći. Ipak, s obzirom da stojimo iza kvalitete Kratki proizvoda, a ta tvrdnja je podkrijepljena dugogodišnjom prodajom njihovih proizvoda i prikupljenim povratnim pozitivnim informacijama krajnjih kupaca, potruditi ćemo se istražiti Vaš slučaj.

   Nadalje, kako bismo Vam mogli pomoći trebate nam navesti o kojem modelu kaminskog ložišta se radi.

   Neka ložišta izrađena su od lijevanog željeza (GUS) dok su druga izrađena od čelika. Postoje također modeli koji su izrađeni u kombinaciji s čelikom i GUS-om. Svi modeli izrađeni od GUS-a debljine su 8 mm, dok su ložišta od čelika napravljena od čelika debelog 4 mm te su, neki modeli, ojačani s acumotte pločama (šamotne ploče) koje imaju garanciju od dvije godine i stoga ako je Vaše ložište bilo kupljeno prije tri mjeseca, a s njime se postupalao u skladu s uputstvima, reklamacija je zagarantirana i sigurni smo da će Vam tvrtka Kratki osigurati novu acumotte ploču.

   Nadalje, ni jedan kamin iz Kratki proizvodnje nije izrađen od lima. Garancija na Kratki ložišta je punih pet godina, a ako je kaminsko ložište postavljeno od Kratki ovlaštenih majstora garancija se produžuje na deset godina.

   Mada nismo ovlašteni da rješavamo pritužbe na Kratki proizvode van granica Hrvatske svejedno ćemo Vam izići u susret i pokušati pomoći.

   Želimo Vam ugodan ostatak dana.

   1. Poštovani gospodine Novak
    Želio bih ovim putem reći koliko sam prijatno iznenađen sa Vašom poslovnošću i zahvalim na usluzi koju ste mi učinili vezano za moj problem sa kaminom. Meni je uvažena reklamacija iz firme kratki i očekujem dijelove za svoj kamin . Sve pohvale za proizvođača kamina i njihovu suradnju. Brzo i efikasno su uzeli za razmatranje moj problem i donijeli odluku da mu uvaže reklamaciju. U svakom slučaju ste me ubijedili da se radi o jednoj jako ozbiljnoj firmi kao i to da ste izuzetno poslovan i korektan čovijek. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pin It on Pinterest