Novosti | Međimurka BS
Odaberite stranicu
Održavanje zelenih površina

Održavanje zelenih površina

Želite zelenu površinu koja će Vas ispuniti zadovoljstvom? U kojoj ćete se opustiti i uživati s obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima. Kvalitetno planiranje osnova je skladnog vrta i stoga projektiranje prepustite stručnoj osobi. Međimurka BS nudi kvalitetno izvođenje i održavanje zelenih površina u dogovoru s klijentom.

Čitaj više
Aluminijske ljestve akcija

Aluminijske ljestve akcija

Specijalnost, ponos i tradicija ALPOS tvrtke s više od 50 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih aluminijskih ljestvi svrstava ih na mjesto jednog od najvažnijih proizvođača aluminijskih ljestvi u Europi. Garancija najvišje razine sigurnosti, pouzdanosti i trajnosti.

Čitaj više
Umjetna trava za savršen izgled travnjaka, terase ili balkona

Umjetna trava za savršen izgled travnjaka, terase ili balkona

Oduvijek ste željeli da vaš travnjak izgleda savršeno poput poput onih na nogometnim ili golf terenima? Takvim travnjacima potrebno je posvetiti mnogo pažnje i vremena kako bi dobili zadovoljavajući rezultat. Ali na svu sreću tu je rješenje uz koje će vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledati savršeno. Umjetna trava riješiti će vas muke oko redovite košnje, zaljevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina.

Čitaj više
BOSCH akcija staro za novo 2018.

BOSCH akcija staro za novo 2018.

I ovog proljeća BOSCH i Međimurka BS kreću s akcijom “Staro za novo“. Korisnik koji nam donese svoj stari akumulatorski, električni ili mjerni alat bilo koje marke u bilo koju od poslovnicu ili servis Međimurke BS prilikom kupovine novog ostvaruje popust od 20% na preporučene maloprodajne cijene za izdvojene proizvode plavog profesionalnog programa BOSCH.

Čitaj više
Primajte obavijesti

Primajte obavijesti

Upišite se na na listu i primajte obavijesti o akcijskim ponudama i popustima, a šaljemo Vam i kupon kod s 5% popusta, kao mali znak pažnje, koji možete iskoristiti pri jednoj od svojih slijedećih online kupnji.

GDPR opći uvjeti

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest

Shares