Novosti | Međimurka BS
Original GARDENA System

Original GARDENA System

Glavne odlike novih spojnih dijelova Original GARDENA Systema su udobno rukovanje, pouzdanost i dugovječnost te vrhunska kvaliteta. Pritom svi dijelovi sustava i dalje zajedno čine savršenu cjelinu. Lakše raspoznavanje dijelova zahvaljujući novom izgledu. Svijetli početak crijeva – priključak na slavinu. Tamni kraj crijeva – tamni ventil za zaustavljanje vode i priključne naprave.

Čitaj više
Bio kamini – Dekorativno rješenje bez dimnjaka

Bio kamini – Dekorativno rješenje bez dimnjaka

Vrhunska kvaliteta izrade, sigurnost, suvremeni dizajn i jednostavnost korištenja neka su od najvažnijih obilježja Kratki kamina na biogorivo. Bio kamine izrađuju u različitim oblicima i veličinama pa tako imate dizajn koji je podoban kao zidno rješenje koje se postavlja vješanjem, samostojeće bio kamine te zidne bio kamine koji izgledom podsjećaju na tradicionalne zidane kamine.

Čitaj više
8 pravila za vrhunski roštilj

8 pravila za vrhunski roštilj

Pečenje roštilja je umjetnost i vještina koja se, kao i sve druge, stječe iskustvom. Dolaskom proljeća i toplijih dana prilika za druženje na otvorenom sve je više i stoga je krajnje vrijeme krenuti sa skupljanjem iskustva u pripremanju roštilja, jer sezona godišnjih odmora i roštiljada samo što nije počela, i ako želite postati stručnjak za pripremu delicija s roštilja tad Vam savjetujemo da slijedite naših 8 pravila za vrhunski roštilj.

Čitaj više
Uređenje i njega vrta u svibnju

Uređenje i njega vrta u svibnju

Svibanj je mjesec u kojem sve počinje cvjetati, a sve sunčaniji i topliji dani mame nas na boravak i druženje u prirodi. Svibanj je također mjesec u kojem vrt od Vas zahtijeva više brige jer je sezona u vrtu na vrhuncu: sije se, sadi, okopava, orezuje i stoga ćemo Vam dati neke savjete i trikove kako njegovati i urediti vrt u svibnju.

Čitaj više

Pin It on Pinterest

Shares
Primajte obavijesti

Primajte obavijesti

Upišite se na na listu i primajte obavijesti o akcijskim ponudama i popustima.

Uspješno ste se pretplatili!