Novosti | Međimurka BS
Odaberite stranicu
Uređenje i njega vrta u studenom

Uređenje i njega vrta u studenom

Studeni mjesec još nam dozvoljava da dovršimo poslove u vrtu koje smo odgodili ili jednostavno još nismo stigli. Najviše naše pažnje traže voćnjaci, a u vrtovima, osim prikupljanja još ostalog biološkog otpada iz vrta te obogaćivanja zemlje i pripremanja tla za zimu, nema previše posla.

Čitaj više
Orezivanje voćaka

Orezivanje voćaka

Orezivanje voćaka obavljamo radi zaštite i brige o drveću, ili pak iz estetskih razloga, a pravilno orezivanje omogućuje da izrastu u snažna, zdrava, lijepa i rodna drveća. Dobro orezane krošnje su prozračnije i bolje osvjetljenije, a samim time su manje podležne potencijalnim infekcijama i bolestima koje češće zahvaćaju guste i zbijene krošnje.

Čitaj više
Ventilatori DOSPEL

Ventilatori DOSPEL

Dospel je jedan od najvećih proizvođača opreme za ventilaciju i klimatizaciju. Dospel Professional, dio članice Dospel, specjalizira se u proizvodnji industrijske ventilacije i klima komora. Više od 30 godina iskustva, visoko kvalificirani inženjeri i odličan kvalitet čine Dospel Professional jakim partnerom od povjerenja.

Čitaj više
Primajte obavijesti

Primajte obavijesti

Upišite se na na listu i primajte obavijesti o akcijskim ponudama i popustima, a šaljemo Vam i kupon kod s 5% popusta, kao mali znak pažnje, koji možete iskoristiti pri jednoj od svojih slijedećih online kupnji.

Uspješno ste se pretplatili!

Pin It on Pinterest

Shares