Akcija - Vrijeme je za Husqvarnu

Iskoristite cjenovnu akciju motornih pila Međimurke BS i postanite ponosni vlasnik Husqvarne! VRIJEME JE ZA HUSQVARNU! Akcija traje od 01. do 31. ožujka.
Saznaj višePogledaj ponudu
Husqvarna motorne pile
Husqvarna ponuda obuhvaća sve, od robusnih strojeva do manjih pila za osobnu uporabu, kao i modele za obaranje, obrezivanje i rezanje drva. Moći ćete se osloniti na Husqvarna motornu pilu u svim šumarskim izazovima s kojima ste suočeni.

Motorna pila za vaše potrebe

Snaga, učinkovitost i oblik koji ispunjavaju vaše potrebe, bez obzira na vrstu potreba.

Pametno uključivanje

Uključite stroj kad god to želite kombiniranim upravljanjem čokom / zaustavljanjem te funkcijom SmartStart®.

U radu pazite na okoliš

Zahvaljujući funkciji X-Torq® motorne pile imaju učinkovitije iskorištavanje goriva i smanjene razine emisije ispušnih plinova.

Manji teret na okoliš

Priroda nam je prioritet i zajednička briga. Zajedno imamo moć smanjiti narušavanje ravnoteže okoliša na najmanju moguću razinu. Sve su Husqvarna motorne pile opremljene jedinstvenim X-Torq® motorom zbog čega troše manje goriva i smanjuju razine emisija ispušnih plinova u skladu s najstrožim svjetskim propisima o emisijama.

Služite se njome fleksibilno i sigurno

Svi smo svjesni da siguran i pouzdan rad znači sve kod šumarstva. Husqvarna motorne pile omogućuju pouzdan, fleksibilan i siguran rad. Kombinirano upravljanje čokom i zaustavljanjem olakšava pokretanje motorne pile i sprječava zagušenje motora. Centrifugalni sustav čišćenja zraka minimalizira trošenje i produžuje rok uporabe između čišćenja filtra. Značajka SmartStart® smanjuje otpor užeta za pokretanje do 40 %. Omogućuje brzo pokretanje stroja uz minimalan napor.

Tih bežičan rad

Mogući je rad bez goriva. Husqvarna motorne pile na bateriju vrlo su učinkovite i opremljene snažnim litij-ionskom baterijom od 36 v. Sadrže i posebno dizajnirani motor bez četkica koji pruža izvedbu sličnu Husqvarna strojevima na benzin. Ukratko – vrlo tiha, učinkovita i lagana motorna pila.

Husqvarna priča

Uz više od 325 godina inovacija i strasti Husqvarna pruža proizvode za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Husqvarna nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

Godine uspješnog poslovanja

Broj zemalja s prodajnim prdstavnicima

Husqvarna 135

Lagana i efikasna pila za radove oko kuće, idealna za korisnike koji traže laku upravljivost i jednostavno pokretanje. X-Torq® motor za manju potrošnju goriva i manje emisije štetnih plinova.

Izdvojeni proizvodi

Profesionalan ste šumar ili kućevlasnik s komadom zemljišta? Husqvarna motorna pila pružit će vam snagu, učinkovitost i dizajn koji će ispuniti vaše potrebe, kakve god one bile. Pogledajte modele na akciji.

Kako do nas

Posjetite nas, pošaljite email ili pak nazovite.
Kukuljevićeva 41, 42 000 Varaždin
+385 42 203 057
varazdin-vz@medjimurka-bs.hr

Ostavite poruku

New Field

10 + 9 =