Komarnici

Uživajte u svježem zraku, bez napornih insekata, uz efikasnu i trajnu zaštitu komarnika.

Najbolje rješenje

Ljetni topli dani pozivaju da otvorite prozore i vrata kako bi u svoj dom pustili ugodan svježi zrak popraćen pokojim povjetarcem, no iza ugla vrebaju naporni neželjeni gosti. Najefikasnije rješenje za zaštitu protiv raznih insekata koji mahnito upadaju, a osobito ako upalite svjetlo, su komarnici, tj. mreže protiv komaraca i ostalih insekata. Komarnici fizički spriječavaju njihov ulazak, dok propuštaju svježi zrak te omogućuju da uživate i odmarate u miru.

Komarnici za prozore

Komarnici za prozore modernog su minimalističkog dizajna te ne ometaju pogled kroz prozor. Bilo da odaberete rolo komarnike (namataju se u kućište i jednostavno otvaraju/zatvaraju), ili fiksne komarnike za prozore (mreža pričvršćena u fiksiranom aluminijskom okviru – cijeli se skida), možete se opustiti sa sigurnošću da Vas insekti neće ometati.

Komarnici za vrata

Za razne tipove vrata odaberite među širokim izborom komarnika za vrata. Postavite mrežni štit na ulazna, sobna ili balkonska vrata. Horizontalni ili vertikalni, rolo ili zakretni komarnici. Dajte insektima i nametnicima do znanja da nisu dobrodošli.

Mrežice za komarnike

Želite li izraditi komarnik baš po svojoj mjeri, odaberite najbolje mrežice za zaštitu od komaraca. UTS! (Učini to sam!) Ukoliko ste inspirirani sami skrojiti komarnik, pripremite sve mjere, pa dijelove za izradu potražite u našoj ponudi.

Magnetni komarnici

Iz ponude posebno izdvajamo magnetne komarnike. Brzo su i jednako učinkovito rješenje kao komarnik za vrata. Jednostavno se primjenjuje na okvire vrata pomoću dvostranog čička, a magneti raspoređeni duž unutarnjeg ruba omogućuju potpuno zatvaranje nakon prolaska. Bezbrižno ostavite vrata otvorenima, dok magnetni šiti brani ulaz neželjenim nametnicima.

Prednosti:

  • Propuštaju svježi zrak i providni su
  • Štite od insekata i nametnika
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • Lagano postavljanje i uklanjanje
  • Nesmetan prolaz za Vas i kućne ljubimce
  • Izdržljivost i trajnost
  • Ekonomičnost
Stabilni magnetni spojevi
Odličan za kućne ljubimce
Propušta svježi zrak
Štiti od komaraca i ostalih insekata
Ne dozvolite da insekti narušavaju mir u Vašem domu. Komarnici su najbolje trajno rješenje za svako kućanstvo!

Pribilježite se na naš Newsletter

Pretplatite se na besplatni newsletter i među prvima saznajte za najnovije akcijske cijene i pogodnosti. Uz to nagraditi ćemo Vas u mailu dobrodošlice koji ćete zaprimiti unutar 24h, s dodatnih 5% popusta!

Adresa

TRG REPUBLIKE 6, 40 000 ČAKOVEC

Nazovite nas

+385 (0)40 312 970

Pošaljite nam mail

info@medjimurka-bs.hr