Međimurka BS

Slavi 25 godina poslovaja

25 nam je godina tek

U mjesecu listopadu 2018. godine proslaviti ćemo 25 godina uspješnog poslovanja i stoga smo za Vas, naše cijenjen kupce, pripremili nevjerojatne akcije. Za naš 25-ti rođendan častimo Vas popustima od 25% na odabrane artikle. No, što smo mi to u tih 25 godina postigli:
k

Veliki asortiman

Međimurka BS je mjesto širokog izbor najpoznatijih i najboljih robnih marki alata i robe široke potrošnje s asortimanom od preko 15.000 artikala, a od toga je 80% vlastiti uvoz.

Rastemo održivo

S početnih 8 zaposlenika Međimurka BS danas broji preko 80 zaposlenika a svoje poslovanje proširila je na gradove Varaždin, Ludbreg i Prelog.
g

Ovlašteni serviser

Postali smo ovlašteni je serviser mnogih svjetski poznatih brandova poput STIHL, Husqvarna, GARDENA, BOSCH i drugih renomiranih brendova.

Ulažemo i gradimo

Cilj nam je bio i ostaje izgrađivanje dugoročnih partnerskih odnosa, baziranih na povjerenju i poslovnosti, a uz to u planu je i izgradnja novog trgovačkog centra.

Web trgovina

Izgradili smo i redovito održavamo web stranicu s online trgovinom u koju svakodnevno nadodajemo nove kvalitetne proizvode kako bismo olakšali pristup i kupnju našim vjernim kupcima.

Jasna vizija

Pažljivo ocjenjujući tržišne prilike, istražujući mogućnosti za razvoj tvrtke, te prateći gospodarske prilike i zakonodavstvo, kontinuirano prilagođavamo i korigiramo svoje nedostatke.

Zaposlenika

Poslovnica

Servisna centra

Proizvoda

Za naš 25-ti rođendan častimo Vas popustima

od 25% na odabrane artikle.

-25% na plavi i -20% na zeleni

BOSCH se pridružio slavlju, tako da je ovaj listopad pravo vrijeme da se opremite kvalitetnim i profesionalnim alatom ili se pripremite za uređivanje vrta uz pomoć odličnog vrtnog asortimana. Izdvojili smo GSR 18-2-LI Plus ,GWS 7-115 EGSB 1300.

Ovo ste najviše tražili

Izdvajamo proizvode za koje ste pokazali najviše zanimanja, a akcija traje do kraja rujna (31.10.2018.) ili do isteka zaliha istih proizvoda.

Prigodna svečanost

Prigodna svečanost održala se u petak 05. listopada 2018. godine u Nedelišću na MESAP-u, Ul. Josipa Marčeca 27 a tko je sve bio i kako smo se proveli možete pogledati na našem Facbook Pageu.
Za dodatne informacije i pitanja stojimo Vam od sad na raspolaganju i s LIVE CHAT opcijom!

Izdvajamo se ponudom renomiranih svjetskih proizvođača

Zastupništvo, direktan uvoz, ovlašten servis

BOSCH

Zastupnik za Međimurje i područje grada Ludbrega, ovlašteni servis

STIHL

Generalni zastupnik i uvoznik KRATKI kaminskih ložišta, peći i bio-kamina

KRATKI

Zastupnik i ovlašteni serviser na području varaždinske županije

Husqvarna

Zastupnik za Pittini za Republiku Hrvatsku

Pittini

Najkvalitetniji alat i oprema za vrt i okućnicu

Gardena

Trudimo se biti informativni kroz naš BLOG

Sve vrste inox tankova na jednom mjestu

Sve vrste inox tankova na jednom mjestu

Inox je slitina željeza sa najmanje 10,5 % kroma koja je otporna na oksidaciju. Osim legiranja sa kromom, da bi čelik bio korozijski postojan, mora postojati homogena monofazna mikrostruktura.

Cub Cadet demo dani

Cub Cadet demo dani

Ne propustite Cub Cadet demo dane 5. i 6. lipnja u organizaciji Međimurka BS i Motorame! Uvjerite se u snagu Cub Cadet kosilica, ridera i traktorskih kosilica, a na sva vaša pitanja spremno će odgovoriti educirano osoblje.

Ako nas trebate samo izvolite

New Field

7 + 12 =

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Limitirana Ponuda

Iskoristite 20% popusta.

Da, nudimo Vam 20% popusta na sve GARDENA proizvode iz Vaše košarice. Odaberite sve što Vam je porebno za Vaš vrt iz našeg online GARDENA asortimana i prilikom plaćanja upotrijebite kupon kod “svezavrt”. AKCIJA traje do 31.10.2018.