Plinske grijalice Kratki

Stvorite ugodnu i toplu atmosferu u vašem vrtu ili terasi kroz hladnije ljetne večeri te na oblačne dane. Patio plinski grijači također savršeno nadopunjuju atmosferu elegantne hotelske terase ili restorana.
Ekološki prihvatljivi proizvodi bez dima i pare
Jednostavan za čišćenje i servisiranje
Stabilna konstrukcija i intuitivno upravljanje
Dugotrajno gorenje i vatra vidljiva s četiri strane
Sigurni
Jednostavan za uporabu
Spremnik za plinsku bocu
Prirodna doživljaj vatre
Ugodna toplina
Dugo radno vrijeme uređaja

Značajke Patio grijača

Stvorite savršen ugođaj uz vatru

Patio je moderan plinski grijač koji pruža toplinu i svjetlost gdje god poželite stvoriti poseban ugođaj i raspoloženje. Njegove jedinstvene značajke su: lijep četverostrani pogled na vatru, atraktivan dizajn i intuitivan rad s mogućnošću kontrole vatre na dljinsko upravljanje. PATIO savršen odabir za svaku vrtnu, restoransku ili hotelsku terasu.

Vatra pod kontrolom

Patio je posebno dizajnirani grijač za vanjsku upotrebu kojim dobivate prirodnu vatru. Kontrolni sustav koji se temelji na Mertik Maxitrol komponentama omogućuje podešavanje visine plamena.

Sigurnost

Primjena inovativnih rješenja jamči 100% sigurnost. Patio ima ugrađenu dodatnu zaštitu od neželjenog kontakta najmlađih članova obitelji i kućnih ljubimaca.

Grijanje koje izgleda dobro

Nevjerojatan doživljaj i jedinstvena atmosfera koja će Vas ostaviti bez daha. Patio grijači vrhunska kvaliteta i dizajn.

Terase i vrtovi

Patio grijači prije svega izrađeni su da bi Vas ugrijali ali će Vam također ponuditi i jedinstvenu atmosferu u gozbama, zabavama i opuštanjima na otvorenom u vašim vrtovima ili na terasama.

Hoteli i restorani

Želite li svojim gostima na terasama pružiti nešto posebno a ujedno da vam bude i funkcionalno kroz prohladne jesenske većeri odaberite Kratki plinske grijače. Patio je savršen dodatak koji će osvajati srca Vaših gostiju.

Vrhunska kvaliteta

Kratki.pl poznat je i cijenjen proizvođač tradicionalnih kaminskih uložaka, kaminskih uložaka za centralno grijajanje, samostojećih peći, bio kamina, rešetki, obloga, fronti, i svih drugih komponenata potrebnih za instalaciju kamina.

Događanja i vjenčanja

Stvorite jedinstvenu atmosferu na poseban dan. Stručnjak ste za vjenčanja? Organizirate zabave i posebne događaje? Tražite li nekonvencionalna rješenja? PATIO je savršeno rješenje za Vas!

Ponuda

Izdvojeni Patio plinski grijači

Terasa & vrt

Moderni dizajn Patio plinskih grijača odgovara i uklapa se gotovo svugdje. Grijač može biti elegantan ukras na terasi kuće ili u vrtu. Imate li kakvih dodatnih pitanja u svezi PATIO plinskih grijača možete klikom na gumb ispod i pitati nekog od naših online operatera u živo.

KRATKI Patio grijač

Toplina u jedinstvenom aranžmanu

Visoke mogućnosti grijanja i pogled na vatru s četiri strane pružaju nevjerojatan doživljaj, jamčeći jedinstvenu atmosferu tijekom zajedničkog druženja, zabave i opuštanja na otvorenom.

Intuitivno

Jednostavno korištenje

PATIO daljinski upravljač omogućuje vam uživanje u prirodnoj toplini i plesu plamena iz udobnosti svojeg naslonjača uz pomoću daljinskog upravljača. Kontrolni sustav vam omogućuje da zakažete paljenje uređaja na određeni dan ili sat.

Sigurno

Sigurnost na visokoj razini

PATIO grijač na plin ima zakretni ventil koji automatski isključuje opskrbu plinom, jamčeći maksimalnu sigurnost i udobnost korištenja. Zaključavanje kotača i mogućnost fiksne ugradnje na određeno mjesto s posebnim nožicama štiti uređaj od prevrtanja i nekontrolirane promjene mjesta.

Hoteli & restorani

Patio plinski grijač se također se može koristiti u restoranima ili u hotelijerskoj industriji kao zanimljiv dodatak u blagavaonskim prostorima i prostorima za slobodno vrijeme. Imate li kakvih dodatnih pitanja u svezi PATIO plinskih grijača možete klikom na gumb ispod i pitati nekog od naših online operatera u živo.

Dekoracija

Atraktivan izvor topline

Izvorni, elegantan izgled u kombinaciji s učinkovitom funkcijom grijanja učinit će terase uvijek pune gostiju čak i u hladnijim večerima. Nastala toplina širi se u svim smjerovima, omogućujući vam da u potpunosti iskoristite mogućnosti Patio grijača.

Originalno

Osvaja srca gostiju

PATIO je savršeni dodatak uređenju interijera elegantnih hotelskih terasa ili restoranskih vrtova, a što ga čini savršenim dodatkom prostoru blagovanja ili opuštanja. Osvojit će srca svih gostiju s originalnim dizajnom, potičući vas da ponovno posjetite prostor.

Dobro raspoloženje

Jedinstvena atmosfera

Prirodna vizija vatre će stvoriti raspoloženje u kojem ćete uživati u jelu na otvorenom uz ugodnu atmosferu sa svojom obitelji, društvom ili poslovnim partnerima, a koja će potrajati do same zore.

Događanja & vjenčanja

Kako bi izgledao još privlačnije, možete naručiti malo dekorativno stakleno kamenje u različitim bojama i oblicima ili neke od ostalih dekorativnih elemenata. Imate li kakvih dodatnih pitanja u svezi PATIO plinskih grijača možete klikom na gumb ispod i pitati nekog od naših online operatera u živo.

aranžman

Originalni izgled

PATIO daje svakom prostoru originalni izgled. To nije samo ukras – to je i izvor topline i svjetlosti. Zahvaljujući Patiu osjećati će se ugodno i zadovoljnu na otvorenom nakon što padne mrak i nastupi hladniji dio večeri.

Elegancija

Moderno savršenstvo

Jedinstven i moderan oblik PATIO grijača te osnovne verzije boje bijela ili crna savršeno uklapaju Patio grijač u bilo koji prostor. Od sada će vaša terasa i vrt postati jedinstveni.

uspomene

Nezaboravni trenuci

Zahvaljujući PATIO grijaču, trenutke vezane uz vaša događanja uvijek ćete pamtiti, Patio grijači pobuditi će u vama lijepe trenutke vezane uz vrijeme provedeno u jedinstvenoj, toploj atmosferi i jedinstvenom okruženju.

Naš YouTube

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Zainteresirani? Pogledajte…

Kontaktirajte nas

New Field

10 + 3 =