Pumpne i tlačne prskalice GARDENA

Za Vaše biljke samo najbolje – pažljiva njega biljaka gnojenjem finom maglicom, zaštita biljaka i navodnjavanje raznovrsnim prskalicama za upotrebu u vrtu i kućanstvu.

Raznovrsne prskalice za svaku namjenu.
Pumpne i tlačne prskalice GARDENA korisni su pomagači kod finog zalijevanja ili primjene gnojiva i sredstava za zaštitu biljaka od bolesti i nametnika. Razmazite svoje biljke nježnim prskanjem izmaglicom vode ili po potrebi punim mlazom. Za svaku potrebu postoji odgovarajući model, pronađite svoj savršeno odgovarajući ovdje.
Za manje količine vode

Pumpna prskalica

Idealna za cvijeće u kući, na terasi, balkonu ili u vrtu. Sve prskalice GARDENA savršeno leže u ruci i imaju kapacitet zapremnine 0,5 odnosno 1L vode. Višenamjenski pumpni raspršivači mogu se koristiti u kući i vrtu za manje količine gnojiva i vode. Pumpne prskalice imaju ergonomski oblikovanu glavu za raspršivanje, dijelove od nehrđajućeg čelika, veliko postolje za sigurno stajanje i namijenjene su za diskretnu upotrebu unutar prostorija.
Za veće količine vode

Tlačna prskalica

Ugodna za drveće, grmlje, voćnjake ili veća cvjetna polja. Zapremnina kapaciteta između 1,25 i 12L. Tlačne je prskalice udobnae za nošenje i vrlo jednostavna za korištenje. Namijenjeni praktičnoj distribuciji tekućina u većim količinama. Idealni za njegu biljaka u velikim vrtovima s voćkama i lozom. Podstavljene trake za ramena jamče najveću udobnost tijekom dugog korištenja.
GARDENA, Sve za Vaš vrt na jednome mjestu.
Brzo i jednostavno
Praktično za prskanje ili zalijevanje
Kako bi biljke ostale zdrave i čvrste, povremeno im možete dati malo gnojiva ili pesticida. Kada se radi o gnojivu, manje znači više. Jednostavno odredite točnu dozu, napunite prskalicu, podesite mlaznicu i gnojite samo vlažnu zemlju, po mogućnosti kada je oblačno.

Potpuno prilagodljiva mlaznica za prskanje

Mlaznica za prskanje može se u potpunosti zasebno prilagođavati od izmaglice do snažnog mlaza, ovisno o primjeni.

Indikator razine za jednostavnije korištenje

Veliki otvor za punjenje olakšava punjenje crpne prskalice Comfort – samo je držite izravno pod slavinom.

Veliki otvor za punjenje

Indikator razine prikazuje preostalu količinu tekućine u spremniku, bez potrebe za otvaranjem prskalice.
Napunite i prskajte
GARDENA pumpne i tlačne prskalice višenamjenski su raspršivači izrađeni od kvalitetnih materijala koji Vam omogućuju dugotrajno korištenje.
Ergonomski oblikovane
Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki pumpne prskalice, odnosno pumpni raspršivači savršeno leže u ruci i omogućuju dugotrajnu ugodnu upotrebu.
Najviša razina udobnosti
Zahvaljujući podstavljenom ramenom pojasu za udobno nošenje oko ramena, tlačne prskalice pružaju najveću udobnost za rad u vrtu.
Stablina postolja
Zahvaljujući vrlo širokom i posebno oblikovanom postolju, tlačni raspršivači stabilno stoje i na neravnim površinama, a crpljenje je lakše.
Sigurnosni ventil
Sigurnosni ventil ispušta prekomjerni tlak iz spremnika i time jamči sigurnost. A zahvaljujući manometru za mjerenje tlaka leđnog raspršivača, tlak prskalice uvijek je pod kontrolom i po potrebi možete brzo reagirati.
Dugačko crijevo
Zahvaljujući dugom crijevu moguće je jednostavno i ugodno dosegnuti i više biljke, čak i kad tlačna prskalica stoji na tlu ili na kolicima. Nastavak na ručki pruža optimalno držanje i omogućuje učinkovit rad.
Idealno za ciljano navodnjavanje
Mlaznica za prskanje može se u potpunosti zasebno prilagođavati bez stupnjevanje od magličastog prskanja do snažnog mlaza, ovisno o primjeni.
Prskalice GARDENA. Praktične, brze i jednostavne – Što čekate? Pogledajte našu ponudu 
Za sobne i balkonske biljke
Pumpne prskalice za sobne i balkonske biljke s ergonomski oblikovanom ručkom za jednostavno rukovanje zaprimaju dovoljnu količinu vode za brzo i učinkovito osvježavanje Vaših biljaka.
Za vrt, vinograd i voćnjake
Tlačne prskalice izvrsne su za nanošenje zaštite za biljke u vrtovima, vinogradima ili voćnjacima. Udobne su za nošenje, sigurne i omogućuju duži rad.
Pronađite sve što Vam je potrebno za Vaš vrt. Pogledajte ponudu 

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Kontakt

Imate pitanje? Pitajte.

New Field

1 + 2 =

Limitirana Ponuda

Iskoristite 15% popusta.

Da, nudimo Vam 15% popusta na sve GARDENA proizvode iz Vaše košarice. Odaberite sve što Vam je porebno za Vaš vrt iz našeg online GARDENA asortimana i prilikom plaćanja upotrijebite kupon kod “akcijavrt”.