Zaštitna oprema
Zaštita čovjeka na radnome mjestu od glave do pete, izvrsno organizirani logistički lanac s inovacijama od glave do pete.

Godina sigurnosti

Distributera širom svijeta

Lokacija za proizvodnju

DELTA Plus
DELTA Plus osnovana je 1977. godine kao začetnik i proizvođač opreme za osobnu zaštitu i zaštitu na radu. DELTA Plus kotira na pariškoj burzi od 1999. godine. DETA Plus posjeduje 7 lokacija za proizvodnju s 5 logističkih platformi i 1500 proizvoda od čega je 400 000 prodanih sustava oprema protiv pada. 10 000 kupaca u cijelome svijetu snabdijeva 1900 DELTA Plus suradnika, a jedan od njih je i Međimurka BS.

ZAŠTITA RUKU

50 milijuna pari rukavica

ZAŠTITA GLAVE

2 milijuna kaciga 2 milijuna pari naočala 8 milijuna maski

ZAŠTITA NOGU

3 milijuna pari cipela

ZAŠTITA TIJELA

4 milijuna komada radne odjeće 3 milijuna komada zimske odjeće > 1 milijun komada odjeće za kišu

Oprema za zaštitu glave

Zaštita ruku

Zaštita tijela

Zaštita nogu

Oprema protiv pada

DELTA PLUS, JEDAN BRAND, MULTISPECIJALIST. Svjetsko tržište osobnih zaštitnih sredstava na kojem se DELTA Plus, korak po korak, zadnjih 40 godina nameće u samom vodstvu, diktira novi poslovni model: Tvrtka sa svjetskim ambicijama mora biti začetnik svojih proizvoda, oslanjajući se na direktnu povezanost s krajnjim korisnicima. Kako bi ponuda DELTA Plus proizvoda i dalje predstavljala komparativnu prednost svojim distributerima, ona mora biti ujedinjena pod zajedničkim simbolom proizvoda i usluga koji odgovaraju očekivanjima njihovih krajnjih korisnika.Ovako osmišljena ponuda oslanja se na iskustvo i poznavanje proizvodne tehnologije naših proizvodnih pogona i proizvodnih pogona DELTA Plus partnera.
Pokretanje inovacija je sastavni element DELTA Plus ponude. U tom smislu DELTA  Plus ponuda mora biti ujedinjena pod zajedničkim simbolom. Dizajn, inovacija, vlastita proizvodnja ili proizvodnja kod DELTA Plus partnera, ali prije svega distribucija putem DELTA Plus partnera distributera. Odnos koji DELTA Plus tvrtku povezuje sa svojim partnerima distributerima širom svijeta je sastavni dio identiteta DELTA Plus grupacije. U nastojanju da odgovore na potrebe svojih klijenata, odlučili su istaknuti karakter multispecijaliste našeg programa te kvalitetu koja mu pripada. Stoga, što je prirodnije od isticanja ovog simbola (slika ispod) koji nas ujedinjuje i prati od samih početaka?
Izvrsno organizirani logistički lanac

10 000 distributera širom svijeta. Lokacija naših distributera, njihovi skladišni kapaciteti i isporuke uz našu visoku razinu usluge su naša prednost koju nudimo svim korisnicima zaštitne opreme.

DELTA Plus,Uvijek blizu Vas

Zahvaljujući svjetskoj distributivnoj mreži, nudimo siguran i brz pristup cjelokupnom asortimanu DELTA PLUS, gdje god se nalazili.Danas grupacija DELTA PLUS pokriva više od 90 zemalja sa svoje 23 filijale u Europi, Aziji, Južnoj Americi i odjelu Grand Export.

DELTA Plus,Uvijek blizu Vas
DELTA Plus oprema
DELTA Plus inovacije od glave do pete.
Zahvaljujući svjetskoj distributivnoj mreži, DELTA Plus nudi siguran i brz pristup cjelokupnom asortimanu, gdje god se nalazili. Stoga, s povjerenjem potražite svoju zaštitnu opremu, radne cipele, hlače, zaštitne naočale, radnu odjeću i obuću te sve tipove radnih rukavica na jednome mjestu – Međimurka BS.
Zaštita glave
Zaštitna kaciga, kožne rukavice, radne rukavice, zaštitne naočale, zaštita sluha i dišnih puteva…
Zaštita ruku
Rukavice s podstavom ili bez,  rukavice otporne na rezanje, kožne rukavice, gumene te radne rukavice.
Zaštita tijela
Radna odjeća, radni kombinezoni, jednokratna odjeća, tehnička odjeća od vrhunskog materijala.
Zaštita nogu
Radne cipele i tenisice vrhunske kvalitete s adekvatnom zaštitom i kvalitetnog materijala.
DELTA Plus
Oprema protiv pada

HAR35 EOLIEN

DELTA Plus
Delta Plus uvosi novine, dizajnira te ispituje proizvode kako bi vam ponudila kompletan program koji odgovara vašim očekivanjima.
Delta Plus se brine za sigurnost na radnom mjestu i nudi inovativna rješenja u smislu udobnosti, dizajna i tehničkog pristupa, kako bi bili zaštićeni u svim okolnostima.
Od glave do pete
Svaka DELTA Plus grupa proizvoda pomno je razrađena i usklađena s europskim normama (a određeni broj proizvoda također je usklađen i s američkim normama).
SBU manageri koji su odgovorni za pojedine grupe proizvoda pronalaze inspiraciju u sportu i rekreaciji pri dizajniranju zaštitne opreme, odjeće i obuće koja se može nositi kao radna ali i svakodnevna odjeća. Cjelokupni asortiman zaštitne opreme i odjeće Delte Plus pruža vam najbolji omjer : potreba/kvaliteta/cijena.
DELTA Plus
Zaštita glave

SUPER QUARTZ

DELTA Plus
Zaštita nogu

D-SPIRIT

DELTA Plus
Delta Plus proizvodi sama ili preko partnera svoju globalnu ponudu.
DELTA Plus segmentacija bazirana je na više ključnih pojmova (sektori aktivnosti, rizici, kvaliteta proizvoda) te je osnova na kojoj je izgrađena strategija prodajnog asortimana i na kojoj su zasnovani i osmišljeni i budući proizvodi koji odgovaraju rizicima i zahtjevima pojedinog radnog mjesta.
Stojimo vam na raspolaganju
Naši educirani komercijalisti, u suradnji s DELTA Plus stručnjacima, stoje vam na raspolaganju pri odabiru opreme za osobnu zaštitu.
Posjetite nas u našim poslovnicama i zatražite savjete za izbor vaše zaštitne opreme i odjeće iz širokog asortimana DELTA Plus zaštitne opreme.
DELTA Plus
Zaštita ruku

VENICUT32

DELTA Plus
Zaštita tijela

D-MACH

DELTA Plus
Od 1977. godine, Delta Plus na ozbiljan i profesionalan način ispunjava svoju misiju : zaštititi Čovjeka na radnom mjestu.
Pri odabiru osobne zaštitne opreme treba poštivati kriterije prilagodbe rizicima koji postoje. Analiza i procjena rizika omogućuju definiranje tipova opreme koje treba odabrati. Stoga, svakako nas nazovite ili posjetite u našim poslavnicama i zatražite stručni savjet i pomoć.

Pogledajte ponudu

Delta Plus jamči stručnost i kvalitetu izrade svojih proizvoda u vlastitim tvornicama ili kod svojih partnera od kojih se očekuje: poštivanje jedinstvenog proizvodnog procesa, poštivanje tehničkih karakteristika proizvoda, izrada testnih serija u tijeku te na kraju proizvodnog procesa. Većina proizvodnih pogona grupe funkcioniraju sukladno sustavu garancije kvalitete ISO 9001-2008.
Oprema za zaštitu glave, očiju, sluha i dišnih puteva.
Oprema za zaštitu ruku s podstavom ili bez podstave.
Zaštita tijela radnom, outdoor, tehničkom i jednokratnom odjećom.
Radna obuća i zaštita nogu za sve moguće uvjete rada.
Želite li primati obavijesti poput ove? Pribilježite se na naš Newsletter.
Limitirana Ponuda

Iskoristite 20% popusta.

Da, nudimo Vam 20% popusta na sve DeltaPlus proizvode iz Vaše košarice. Odaberite sve što Vam je potrebno za Vašu sigurnost i zaštitu na poslu i odobriti ćemo Vam popust od 20%.Akcija traje do 31.10.2017. godine ili isteka zaliha. Stoga, požurite i posjetite nas već danas!

POVEŽIMO SE

Za sva pitanja vezana uz zaštitnu i radnu opremu.
Sve na jednome mjestu | Međimurka BS