Sigurno uz STIHL!

Vegetacija se budi jer stiglo je proljeće! Vrijeme je da se i vi probudite kako vas bujanje zelenila u vašem vrtu i okućnici ne bi zateklo u zimskom mirovanju. Akcija traje do 01.svibnja 2018. godine, a tu je i prigodni poklon uz motorne uređaje za košnju.

Međimurka BS, Centar alata, Čakovec
STIHL
Valja se na vrijeme opremiti.
Opremite se uređajima koji će učinkovito održavati okućnicu urednom, a biljke lijepo uobličenima i spremnima za skladni rast i razvoj. Ovog proljeća želimo vam olakšati radove još jednom privlačnom ponudom:
STIHL proljetna akcija 2018.
Posjetite neku od naših posovnica i pronađite svoj STIHL motorni trimer, a uz 10% popusta na aktualne cijene tu su modeli FS 55 i FS 55 R. A tu je i vrijedan poklon, učinkoviti štitnik za zaštitu lica i sluha!
STIHL
Proljetna akcija STIHL trimera.
Iskoristite proljetnu akciju STIHL motorni trimera. U ponudi su trimeri već od 1250,00 KN, a ulazni modeli FS 55 i FS 55 R sad dostupni su po 10% povoljnijoj cijeni. I još nešto: uz svaki STIHL motorni uređaj za košnju u kompletu dolazi i učinkoviti štitnik za zaštitu lica i sluha!
Spremni za trimanje? Pogledajte ponudu trimera 

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU
Želite li primati obavijesti poput ove? Pribilježite se na naš Newsletter.
Bilo bi nam drago kad biste nas pratili i kroz naše društvene medije gdje planiramo povremeno organizirati nagradne igre u kojima ćete svakako htjeti sudjelovati. Odaberite svoj željeni servis (ili sve od navedenih) i postanite naš pretplatnik.
Vaše mišljenje nam je jako bitno i stoga Vas molimo da nam pomognete i date iskrene odgovore u ovoj jednominutnoj anketi.