Idealno, brzo i jeftino rješenje za ukrašavanje.
—UMJETNA OGRADA
Želite li neugledan zid, ogradu ili bilo koji vama neprivlačan element u vrtu, dvorištu, na balkonu u vrlo kratkom razdoblju obaviti zelenim ruhom, a nemate vremena čekati niti održavati žive biljke, tada su svakako za vas pravi izbor umjetne ograde od bršljana ili lovorova lista. Sintetičke umjetne ograde imaju široku primjenu pa ih tako možete upotrijebiti kako biste stvorili svoje mirno skrovište na balkonu u obliku balkonske ograde, te ga sakrili od neželjenih pogleda, umjetna zelena ograda dati će svjež i novi izgled staroj ogradi, a može vam poslužiti i kao privremena ograda i zaštita za cvijeće i bilje koje je u procesu rasta. Umjetne žive ograde svršeno imitiraju prirodni izgled pravih živih ograda, a uz to su vrlo lagane i svestrane. Umjetna živa ograda je idealno, brzo i jeftino rješenje za ukrašavanje bilo kojeg kutka gdje pravo prirodno zelenilo nije moguće zasaditi zbog nedostatka tla ili vode.
Umjetna ograda | Međimurka BS

Ova fotografija je samo prikaz mogućnosti izvedbe s umjetnim ogradama u našoj ponudi.

“Promijenite izgled običnih, oronulih i starih građevina u oku ugodne objekte koji neće trebati nikakvo dodatno održavanje.”
—UMJETNI BRŠLJAN
Instant privatnost, sigurnost i ljepota. Uz umjetnu bršljan ogradu u tren oka promijeniti ćete izgled običnih, oronulih i starih građevina u oku ugodne objekte koji neće trebati nikakvo dodatno održavanje. Stoga, bilo da želite dekorirati i ukrasiti kuću, ogradu, balkon ili običan zid, umjetna zelena ograda od bršljana vaše je idealno rješenje. Postavljanjem umjetne živice od bršljana dobiti ćete lijep vizualni efekt bilo gdje je montirate, pa ćete tako ogradu također moći koristiti i u zatvorenim prostorima poput ureda, kafića ili trgovine i pridodati malo zelenila zatvorenom prostoru. Dakle, ovi prekrasni vazdazeleni paneli živice savršeni su za koristiti unutra ili vani, a uz to su izrazito jednostavni za postavljanje. Jednostavno ih možete izrezati u duljinu ili visinu po željenim dimenzijama i povezati ih s vezicama ili žicama na balkonu, terasi ili vrtu.
—KLJUČNE PREDNOSTI
  • Vrlo jednostavno za postaviti 98% 98%
  • Izvrsna kvaliteta 95% 95%
  • Zelene cijelu godinu 100% 100%
  • Otporne na UV zrake 100% 100%
  • Dojam prave žive ograde 89% 89%
  • Trenutni rezultati 100% 100%
  • Izdržljive i višenamjenske 94% 94%

Savršeno za ograde, zidove, terase, balkone, a možete izgraditi čak i samostojeću živicu veliku upravo prema vašim potrebama i željama jer ih je moguće jednostavno i brzo međusobno spajati.

Darko Novak

Marketing menadžer, Međimurka BS

Trebate mirno skrovište, oazu za odmor? Pogledajte i preuzmite katalog 
—UMJETNA OGRADA IMITACIJA LOVOROVA LISTA
Umjetna ograda imitacije lovorova lista, postavljena i pojačana s plastičnom mrežom, također je idealna, baš kao i umjetna ograda od bršljana, za uljepšavanje dosadnih, bezličnih prostora, terasa i vrtnih ograda. Baš kao i ostale sintetičke žive ograde savršena je za postavljanje vani ali i u unutrašnjim prostorima. Savršeno za ograde, zidove, terase, balkone, a možete izgraditi čak i samostojeću živicu veliku upravo prema vašim potrebama i željama jer ih je moguće jednostavno i brzo međusobno spajati.

Ova fotografija je samo prikaz mogućnosti izvedbe s umjetnim ogradama u našoj ponudi.

” Idealna zamjena za živu zelenu ogradu koju izgledom imitiraju.”  

Umjetna trava

Prednosti umjetne trave su jednostavno održavanje, izdržljivost, postojanost te maksimalno jednostavno postavljanje i ugradnja. Ovakva podna obloga izrađena je od 100% umjetnih materijala što produljuje njezin vijek trajanja te jamči nepromijenjeni izgled i performanse tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Te njene zavidne karakteristike i prednosti naspram prirodne trave, površine s umjetnom travom čest su prizor, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj.

—VRTNE OGRADE
Vrtne ograde su praktično i ekonomično rješenje za ograđivanje vrta, balkona, privatnih posjeda koje valja ograditi od neželjenih pogleda, terase i sl. Vrtne ograde dobro su rješenje za stvoriti privatnost i sjenilo u sunčanim područjima, a omogućiti će Vam stvaranje vlastite male oaze mira.

Ova fotografija je samo prikaz mogućnosti izvedbe s umjetnim ogradama u našoj ponudi.

“Savršena zaštita od vjetra, snijega, buke i znatiželjnih susjeda.”

—UMJETNI POLIRATAN
Umjetna ograda od poliratana je ograda pletena od traka različitih boja i tipova pletenja. Ovu umjetnu ogradu od poliestera imitacije ratana (vrsta palme) vrlo lako se postavlja te ju je moguće prepraviti i rezati u skladu s Vašim individualnim potrebama. Želite li dekorirati i ukrasiti kuću, ogradu, balkon, običan zid, smanjiti dopiranje buke ili samo jednostavno napraviti zaklon od znatiželjnih susjeda umjetna ograda od poliratana vaše je idealno rješenje. Postavljanjem umjetne ograde od poliratana dobiti ćete lijep vizualni efekt bilo gdje je montirate. Umjetna ograda izrađena je od izuzetno izdržljiva i otporna materijala na različite vremenske uvjete, kao što su: vlaga, prljavština, mraz, snijeg, kiša i UV zračenje.

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Tražite više informacija o umjetnim ogradama? Pogledajmo ponudu 

UMJETNA ŽIVICA

Izvrsna kvaliteta Zelene su cijele godine

UMJETNA ŽIVICA

Vrlo jednostavno za postaviti Otporne na UV zrake

Umjetne ograde u našoj web trgovini

UMJETNA ŽIVICA

Dojam prave žive ograde Izdržljive i višenamjenske