Vrtne rukavice

Praktične GARDENA rukavice za sadnju i održavanje sveobuhvatne su za rad u vrtu.

Odgovarajuće rukavice za svaku primjenu

Udobna zaštita za ruke prilikom svakog posla u vrtu

GARDENA vrtlarske rukavice štite Vaše ruke tijekom poslova u vrtu, npr. za vrt i njegu, kao što su sadnja, presađivanje ili pikiranje te grabljenje, rezanje i metenje. Zaštitni i robusni materijali na dlanovima i stražnjem dijelu prstiju štite od ozljeda prilikom uređivanja grmlja i biljaka s trnjem. Visokokvalitetni materijali, izrađeni od dobro obrađenog pamuka jamče ugodno nošenje i ugodan rad bez znoja. Pojačanje na vrhovima prstiju jamči dugotrajnost rukavica i dvostruko štiti vaše prste. Optimalno pristajanje, mogućnost čvrstog hvatanja i prozračni neotrovni materijali čine vrtne rukavice GARDENA vrlo udobnima i sigurnima. 90% pamuk, 10% PVC.

Neotrovni materijali

GARDENA kvaliteta znači netoksičnost. Svi materijali jamče ugodnu udobnost nošenja i dug život.

Uvjerljiva funkcionalnost

Rukavice s neklizujućim dlanovima olakšavaju nošenje lonaca i rukovanje alatima.

Optimalno pristajanje

Posebna i kvalitetna obrada na vrhovima prstiju omogućuje precizan rad te istovremeno sigurnost.
AKCIJA combisystem
10% popusta
Prilikom kupovine alata combisystem – rukavice besplatno!

Vrtne rukavice GARDENA

GARDENA ima odgovarajuće rukavice za svaku primjenu oko kuće i vrta. Vrtlarske rukavice GARDENA izrađene su od visokokvalitetnog i robustnog materijala za idealnu zaštitu. Moderne vrtlarske rukavice atraktivnog dizajna i optimalne udobnosti nošenja i namještanja.

Rukavice za biljke i njegu

Za lakše radove pri njegovanju biljaka. Rukavice su idealne za njegu biljaka koje iziskuju osjećaj u vršcima prstiju. Npr. presađivanje, pikiranje, usađivanje.

Rukavice za vrt i zemlju

Za grube radove u vrtu gdje je potreban izuzetno čvrst zahvat. Rukavice namijenjene za čvrst zahvat te zaštitu od vlažnosti. Npr. za sađenje, plijevljenje korova, grabljenje.

Rukavice za vodu

Za sve radove oko njege jezerca i čišćenja. Rukavice koje će Vam poslužiti odlično u vrtu gdje je po srijedi kontakt s vodom. Npr. čišćenje pumpi, ispiranje posuda s kompostom.

Praktične rukavice za sve vrste vrtlarenja

Optimalno pristajanje, mogućnost čvrstog hvatanja i prozračni neotrovni materijali čine vrtne rukavice GARDENA vrlo udobnima i sigurnima.

Rukavice za alat

Za zahtjevan rad s vrtnim alatima. Ove rukavice podobne su za sve radove s mehaničkim i motornim alatima. Npr. sjekirama, škarama za živicu i grane.

Rukavice za njegu grmlja

Za radove s grmljem i trnovitim biljkama. Izvrsno izrađeni vrhovi prstiju pružaju savršeno prilagođavanje i omogućuju preciznost tijekom podrezivanja i zahvaćanja.
U potrazi za dobrim rukavicama? Pogledajmo zajedno ponudu 

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU
Želite li primati obavijesti poput ove? Pribilježite se na naš Newsletter.

Kontakt

Imate pitanje? Pitajte.

New Field

11 + 2 =

Limitirana Ponuda

Iskoristite 10% popusta.

Da, nudimo Vam 10% popusta na sve GARDENA proizvode iz Vaše košarice. Odaberite sve što Vam je porebno za Vaš vrt iz našeg online GARDENA asortimana i prilikom plaćanja upotrijebite kupon kod “svezavrt”.