Rješenje za jednostavno navodnjavanje
Zidni koluti za crijevo.
GARDENA Made in GERMANY
Fleksibilna primjena i jednostavan transport.
Visoka udobnost pri korištenju sve je važnija u vrtu. GARDENA nudi rješenje za jednostavno i ugodno navodnjavanje sa zidnim kolutom za crijevo GARDENA.
03

Automatsko namatanje crijeva

Bez saginjanja, okretanja ručice i prljavih ruku.

03

Vrhunska tehnologija

Za sigurno i pouzdano uvlačenje crijeva.

03

Izvući na željenu duljinu

Kratko potezanje crijeva – crijevo se namata, ravnomjerno i polako.

03

For freelancers and agencies

Svi modeli su opremljeni kvalitetnim crijevom promjera 13mm (1/2″) – za odličan protok vode.

Zidni kolut za crijeva roll-up automatic.

Modeli sa snažnom čeličnom oprugom za sigurno i poudano uvlačenje. Crijevo izvući na željenu duljinu – kratko potezanje crijeva – crijevo se namata, ravnomjerno i polako.  

  • 15 m za manje vrtove i terase
  • 25 m za vrtove srednje veličine
  • 35 m za veće vrtove
GARDENA, Sve za Vaš vrt na jednome mjestu.
Inovacija
Prvi zidni kolut za crijeva s motornim pogonom za snažno uvlačenje.
Još veća udobnost: Crijevo izvući do željene duljine – beztruda i napora; zaustavljanje na svakoj duljini moguće. Jednostavno automatsko uvlačenje crijeva preko pritiska na tipku. Ravnomjerno i sigurno namatanje crijeva. S iznimno učinkovitim litij-ionskom baterijom i LED pokazateljem stanja napunjenosti baterije.
Iznimno učinkovita snaga baterije – punjenje moguće u svako doba
Namatanje crijeva pomoću pritiska na tipku – svjetska premijera tvrtke GARDENA. LED pokazatelji cijelo vrijeme informiraju o stanju napunjenosti baterije. Posebno praktično: uz to, u istom se trenutku prikazuju i blokade i smetnje. Već nakon tri do četiri sata baterija je u potpunosti napunjena.
Fleksibilna primjena i jednostavan transport
Praktičan zidni držač to čini mogućim: kolut za crijevo okreće se u kutu od 180°; na taj način ne dolazi do presavijanja crijeva pri navodnjavanju, a kolut je nakon rada moguće sklopiti uza zid za uštedu prostora. Po zimi se kolut jednostavno skine s držača i pospremi na mjesto zaštićeno od mraza.
Sve nadohvat ruke
Crijevo je uvijek na dohvatu ruke, a i ostale su priključne naprave na raspolaganju u blizini. Za zidni je držač naime moguće objesiti mlaznice, prskalice i četke za pranje.

Provjerite kvalitetu zida!

Prije samog montiranja koluta na zid obavezno provjerite kvalitetu materija samoga zida. U paketu uključujemo vijke i sidra pogodan za većinu vrsta zidova!

Trebate zidni kolut za vrtna crijeva? Pogledajte ponudu 

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Kontakt

Imate pitanje? Pitajte.

New Field

13 + 14 =

Limitirana Ponuda

Iskoristite 15% popusta.

Da, nudimo Vam 15% popusta na sve GARDENA proizvode iz Vaše košarice. Odaberite sve što Vam je porebno za Vaš vrt iz našeg online GARDENA asortimana i prilikom plaćanja upotrijebite kupon kod “akcijavrt”.