Akumulator Starter Moto 12V-7AH +D YTX7L-BS

CIAK akumulatori

Akumulator Starter Moto 12V-7AH +D YTX7L-BS je jedinstvenih performansi u klasi klasičnih akumulatora ovog tipa s tekućim elektrolitom.

Kontaktirajte nas za 10% popusta za gotovinsko plačanje. U slučaju da ste u blizini neke od naših poslovnica te imate stari akumulator kojeg se želite riješiti, ostavite li ga kod nas, odobrit ćemo Vam još dodatnih 10%.

187,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Akumulator Starter Moto 12V-7AH +D YTX7L-BS je jedinstvenih performansi u klasi klasičnih akumulatora ovog tipa s tekućim elektrolitom.

Ovaj akumulator prigodan je za motocikle i skuter.

Ekstremna upotreba CIAK STARTER MOTO AGM akumulatora se podrazumijeva. Prednost ovog akumulatora je tehnologija AGM (Absorbed glass mat) koja omogućuje upotrebu bez održavanja.

Time se smanjuju troškovi odlaska u servis i naknadno održavanje te onemogućuje istjecanje elektrolita (kiseline) iz kućišta bez obzira na mjesto ili poziciju ugradnje. Materijal upijajuće staklene vune (AGM – Absorbed glass mat) omogućava dvostruko veću stabilnost nego kod uobičajenih akumulatora s tekućim elektrolitom što produžuje životni vijek akumulatora.

Ovom tehnologijom CIAK Starter Moto AGM akumulator pruža znatno veći kapacitet, nego tradicionalni akumulatori istih dimenzija. Upijeni elektrolit zadržava se ravnomjerno na svakoj mrežici i tako se postiže smanjenje unutrašnjeg otpora, ubrzava se punjenje i poboljšava isporuka energije.

CIAK STARTER MOTO AGM razvijen je za motocikle visokih performansi s povećanom potrebom za energijom, ali i za najjednostavniji motocikl za svakodnevnu upotrebu.

 

 

Tehničke značajke

 

Proizvođač  CIAK
Model
 YTX7L-BS
Napon (V):
 12
Kapacitet (Ah):   7
Priključni polovi – podnica:   0 Y5 B00

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulator Starter Moto 12V-7AH +D YTX7L-BS”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest