Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut 30 GARDENA (8898-20)

SKU: 008523

Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut 30 GARDENA (8898-20)  idealne su za ugodno podrezivanje mlade živice i grmlja bez upotrebe kabela.

Vrlo su lagane i jednostavane za upotrebu, a duljina oštrice od 30 cm omogućuje ugodan rad.

Moguće je prerezati grane debljine do 8 mm. 

Velika snaga za najbolje rezultate rezanja.

Proizvod je izašao iz asortimana.

726,15kn s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,,

Opis

Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut 30 GARDENA (8898-20)  idealan je za ugodno podrezivanje mlade živice i grmlja bez upotrebe kabela.

Za snažno i lagano rezanje, akumulatorske škare za grmlje opremljene su visokoučinkovitim litij-ionskim punjivim baterijama koje su jednostavne za održavanje. LED zaslon stalno prikazuje status napunjenosti baterije i na vrijeme prikazuje kada bateriju treba ponovo napuniti. Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut 30  dobro leže u ruci zahvaljujući ergonomskoj ručki, a dodatna ručka još više olakšava rukovanje.

Za siguran rad pri rezanju u blizini tla, zaštita od udarca na kraju oštrice štiti od povratnog trzaja. Akumulatorske škare za grmlje sadrže punjač baterija i zaštitu oštrice za sigurnu pohranu. Za udoban rad čak i s višom živicom ili za podrezivanje biljaka na razini tla,može se dodati teleskopska ručka.

 

Accu tehnologija visokih performansi

Snažne punjive litij-ionske baterije vrlo su učinkovite, jednostavne za održavanje, nemaju memorijski efekt i mogu se puniti bilo kada.

 

Prikaz statusa napunjenosti baterije

LED zaslon prikazuje razinu napunjenosti baterije i na vrijeme prikazuje kada bateriju treba ponovo napuniti.

 

Praktično, lagano i pokretljivo

Pokretljive i vrlo lagane akumulatorske škare za grmlje ComfortCut 30 savršene su za šišanje mlade živice i grmlja – ugodno i bez kabela.

 

Ergonomski

Zahvaljujući ergonomskoj ručki škare za grmlje ComfortCut 30 savršeno leže u ruci. Dodatna ručka omogućuje ugodan i siguran rad.

 

Siguran rad

Za siguran rad pri rezanju u blizini tla, zaštita od udarca na kraju oštrice štiti od povratnog trzaja.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   8898-20
Napon akumulatora   10,8 V
Vrsta baterije   Li-Ion
Vrijeme rada   50min
Težina   1,6 kg

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut 30 GARDENA (8898-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..