Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut GARDENA (8895-20)

Sa akumulatorskim škarama za grmlje ComfortCut možete na praktičan način,bez kabela oblikovati grmlje, ili ih preinačiti u škare za travu.

Snažne punjive litij-ionske baterije su učinkovite i jednostavne za održavanje.

Visokokvalitetne oštrice zamjenjive su, precizno su oblikovane te premazane neljepljivim slojem.

Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut sadrže punjač baterija i zaštitu oštrice za sigurnu pohranu.

Proizvod je izašao iz asortimana.

886,70kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut GARDENA (8895-20) s oštricom za grmlje od 18 cm idealne su za ugodno oblikovanje, orezivanje mladica i obrezivanje grmlja i granja, bez kabela. Zahvaljujući snažnim punjivim litij-ionskim baterijama koje su vrlo učinkovite i jednostavne za održavanje, moguć je jednostavan i snažan rad. LED zaslon prikazuje stalni pregled statusa napunjenosti baterije i na vrijeme prikazuje kada bateriju treba ponovo napuniti.

Tvrtka GARDENA s modelom ComfortCut stavlja poseban naglasak na ugodno rukovanje. Ovisno o primjeni, ručka se može prilagođavati pod kutom i optimalno prilagoditi prirodnom položaju ruke. Zamjenjive visokokvalitetne oštrice precizno su oblikovane i premazane neljepljivim slojem. Oštrice se mogu izmjenjivati bez upotrebe alata na posebno jednostavan, brz i siguran način. Upotrebom oštrice za travu ili grmlje, škare za grmlje mogu se jednostavno pretvoriti u škare za travu te učinkovito oblikovati rubove travnjaka. Škare za grmlje sadrže punjač baterija i zaštitu oštrice za sigurnu pohranu. Za udoban rad čak i s višom živicom ili za podrezivanje biljaka na razini tla, škarama se može dodati teleskopska ručka.

 

Accu tehnologija visokih performansi

Snažne punjive litij-ionske baterije vrlo su učinkovite, jednostavne za održavanje, nemaju memorijski efekt i mogu se puniti bilo kada.

 

 

Prikaz statusa napunjenosti baterije

LED zaslon prikazuje razinu napunjenosti baterije i na vrijeme prikazuje kada bateriju treba ponovo napuniti.

 

 

Praktično, lagano i pokretljivo

Pokretljivi i vrlo lagani šišači grmlja Accu savršeni su za oblikovanje (npr. šimširovine), za orezivanje mladica te obrezivanje grmlja i granja – ugodno i bez kabela.

 

 

Praktično

Za ugodan rad, ručka se može namještati pod kutom i prilagoditi prirodnom položaju ruke.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8895-20
Vrsta akumulatora / Kapacitet   7,2 V Li-Ion / 1,5 Ah
Vrijeme rada    max. 90min
Vrijeme punjenja    ca. 7h
Širina reza noža za travu    8 cm  (s priborom)
Duljina reza noža za grmlje    18 cm
Težina   950 g

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorske škare za grmlje ComfortCut GARDENA (8895-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest