Akumulatorske škare za travu ClassicCut s drškom GARDENA (8890-20)

Akumulatorske škare za travu ClassicCut s drškom GARDENA (8890-20) služe za šišanje rubova travnjaka, bez kabela i bez saginjanja.

Snažne punjive litij-ionske baterije su učinkovite i jednostavne za održavanje.

Visokokvalitetne oštrice zamjenjive su, precizno su izbrušene te premazane neljepljivim slojem.

Akumulatorske škare za travu ClassicCut s drškom sadrže punjač baterija i zaštitu oštrice za sigurnu pohranu.

Proizvod je izašao iz asortimana. Dostupno do isteka zalihe.

 

886,70kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Sa akumulatorskim škarama za travu ClassicCut s drškom GARDENA (8890-20) možete na ugodan način šišati rubove svog travnjaka, bez kabela i bez saginjanja. Atraktivan komplet sadrži teleskopsku zakretnu ručku koja omogućuje rezanje iz stojećeg položaja. Kotači omogućuju jednostavno vođenje alata po travi.

Zahvaljujući snažnim punjivim litij-ionskim baterijama koje su vrlo učinkovite i jednostavne za održavanje, moguć je jednostavan i snažan rad. LED zaslon stalno prikazuje status napunjenosti baterije i na vrijeme prikazuje kada bateriju treba ponovo napuniti. Zamjenjive visokokvalitetne oštrice precizno su izbrušene i premazane neljepljivim slojem. Oštrice se mogu izmjenjivati bez alata na posebno jednostavan, brz i siguran način.

Uz akumulatorske škare za travu ClassicCut s drškom isporučuje se punjač baterija i zaštita oštrice za sigurnu pohranu. Bez teleskopske zakretne ručke – koja se može jednostavno ukloniti zahvaljujući bežičnom priključku – škare za travu optimalne su za oblikovanje grmlja. Zahvaljujući ergonomskoj ručki dobro leže u ruci, a snažne performanse omogućuju odlične rezultate rezanja. Višenamjenski alat za vaš vrt!

Accu tehnologija visokih performansi

Snažne punjive litij-ionske baterije vrlo su učinkovite, jednostavne za održavanje, nemaju memorijski efekt i mogu se puniti bilo kada.

 

 

Prikaz statusa napunjenosti baterije

LED zaslon prikazuje razinu napunjenosti baterije i na vrijeme prikazuje kada bateriju treba ponovo napuniti.

 

Fleksibilno

Teleskopska zakretna ručka može se zakrenuti na svaku stranu u rasponima od 45° kako bi rad bio ugodan. Potpuno prilagodljiva visina od 85 do 120 cm pruža optimalnu prilagodbu visini korisnika i radnoj situaciji.

 

 

Ugodan rad – bez saginjanja

Zahvaljujući teleskopskoj zakretnoj ručki možete ugodno raditi u ergonomskom uspravnom položaju.

 

 

Može se koristiti na velik broj načina

Cjelovit komplet s teleskopskom zakretnom ručkom i oštricom za travu i šimširovinu širine 8 cm može se upotrijebiti u brojne svrhe u vrtu. Bilo za šišanje rubova travnjaka s ručkom ili bez ručke za oblikovanje šimširovine – samo jedan alat pruža razne mogućnosti.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8890-20
Vrsta akumulatora / Kapacitet   3,6 V Li-Ion / 1,5 Ah
Vrijeme rada    max. 45min
Vrijeme punjenja    ca. 5h
Širina reza noža za travu    8 cm
Duljina reza noža za grmlje    12,5 cm (s priborom)
Težina   550 g

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorske škare za travu ClassicCut s drškom GARDENA (8890-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest