fbpx

Akumulatorski teleskopski visinski obrezivač TCS Li-18/20 GARDENA

Akumulatorski teleskopski visinski obrezivač TCS Li-18/20  je “žirafa” među GARDENA vrtnim alatima sa dostupnim rasponom do 4 metra.

Glava za rezanje je nagnuta, te joj možete jednostavno prilagoditi kut rezanja prema zahtjevima i olakšati rukovanje.

Sigurnosna smjernica rezanja na vrhu noža za rezanje pomaže kod rezanja donjeg dijela grana i štiti lanac pri rezanju u blizini tla.

Od 1.049,66kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Akumulatorski teleskopski visinski obrezivač TCS Li-18/20  je “žirafa” među GARDENA vrtnim alatima. Pomoću nje možete praktično dohvatiti bilo što s tla, bez potrebe za ljestvama. Može se koristiti za podrezivanje vrhova drveća i za uklanjanje grana na visini. Može doći do gotovo nepristupačnih grana zahvaljujući teleskopskoj ručki. Ova ručka je lagana, tako da možete jednostavno i bez napora dosegnuti mjesta za koja biste inače trebali poduzimati opasne uspone i vršiti veliku silu.

Jednostavno prilagodite duljinu teleskopske ručke do ciljne visine. Dostupan je raspon do 4 metra. Lagana i uska glava za rezanje Telescopic Accu Pruner olakšava rezanje grana čak i u uskim područjima oko vrha drveća. Budući da je glava za rezanje nagnuta, možete jednostavno prilagoditi kut rezanja prema zahtjevima i olakšati rukovanje.

Zahvaljujući sustavu od 2 u 1, akumulatorski teleskopski visinski obrezivač TCS Li-18/20 prikladan je i za rad na visinama, kao i za udobno rezanje na tlu bez potrebe za savijanjem. Sigurnosna smjernica rezanja na vrhu noža za rezanje pomaže kod rezanja donjeg dijela grana i štiti lanac pri rezanju u blizini tla.

Snažna baterija Li-Iona jamči dugo radno vrijeme: s jednom punom napunjenom baterijom može se napraviti do 140 rezova (promjer grane 5 cm). Pokazatelj statusa punjenja POWERinfo na bateriji označava kada je potrebno ponovno napuniti. Praznu bateriju može se potpuno napuniti unutar ca. 3 sata.

 

2-u-1 sustavu

Nagibna glava za rezanje omogućava: grane se mogu rezati visoko na drveću ili na zemlji. Možete dosegnuti čak i područja koja su teško dostupna.

 

Nevjerojatna učinkovitost rezanja

Akumulatorski teleskopski visinski obrezivač može odraditi do 140 rezanja grana (promjera 5 cm) s jednom napunjenom baterijom.

 

Teleskopski podesivo

Lagana ručka je teleskopski podesiva. Na taj način možete postići raspon do 3 metra – dok sigurno stojite na tlu.

 

 

Izdrživ i neovisan o strujnom priključku

Jaka zamjenjiva litij-ionska baterija je moćna, jamči dugo radno vrijeme i također se uklapa u mnoge druge GARDENA akumulatorske proizvode. Zahvaljujući indikatoru napunjenosti POWERinfo, uvijek ćete biti informirani o preostaloj količini energije u bateriji.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8866-55 | 8866-20
Duljina mača   20 cm
Brzina lanca   3,8 ms
Razmak u lancu   3/8”
Zapremnina spremnika za ulje   60 ml
Težina   3 kg | 3,5 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorski teleskopski visinski obrezivač TCS Li-18/20 GARDENA”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest