ALPHA SZLIF bio kamin | Međimurka BS

ALPHA SZLIF bio kamin

1.700,00Kn

ALPHA SZLIF bio kamin je namijenjen onima koji žele uređaj koji se može postaviti na zid. Moderan dizajn i jednostavna instalacije čine Alpha Kratki bio kamin savršenim za svaki interijer.

Alpha bio kamin isporučuje se s spremnikom za bio gorivo. Spremnik za bio gorivo upija etanol i pohranjuje se kalup bio kamina a svrha mu je osigurati i eliminirati svaki rizik od prolijevanja bio goriva, pa čak i u slučajevima samog prevrtanja spremnika s gorivom.

S Alpha bio kaminom dobiti ćete još i ručicu za reguliranje (otvaranje i zatvaranje ) spremnika s gorivom te šarafe za pričvršćivanje.

UPOZORENJE! Nemojte puniti spremnik za gorivo preko 50% kapaciteta.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 042842 Kategorija:

Opis

Za bio kamine granice ne postoje. Kratki bio kamini ne zahtijevaju kompliciranu instalaciju ili priključak na dimnjak i lako te jednostavno se instaliravaju i koriste.

Bio kamini Kratki mogu se postaviti u prostorne kuće ali također i u manje stanove. Bio kamini Kratki, pa tako i bio kamin ALPHA/SZLIF (brušeni čelik), izvrsno su rješenje za dizajn interijera. Široka paleta proizvoda dopušta primjenu Kratki bio kamina u najorginalnijim idejama u stambenim i poslovnim prostorima (na primjer: kuće, restorani, saloni).

Kratki bio kamini dolaze s dvogodišnjom garancijom.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: Biokamin ALPHA SZLIF
Boja: Crna i srebrna
Odvod dima: Nepotrebno
Dimenzije kamina:  80x59x17,40cm
Emisija CO (na 13% O2): Zanemariva
Volumen spremnika za bio gorivo: 1,20 l
Težina (kg): 16,80 kg
Materijal: Obloženi brušeni čelik
Preporučena vrsta goriva: Etanol

 

Preuzmite katalog Kratki bio kamina za 2017. god.: Katalog Bio Kamini Kratki 2017.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ALPHA SZLIF bio kamin”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares