-0,74 (5,58 kn)

Aluminijsko pletivo za komarnik

Međimurka BS - centar alata logo

Aluminijsko pletivo za komarnike vrlo je lagan metal, lak za oblikovanje što ovaj proizvod čini odličnim za stambene i poslovne objekte.

Aluminijumske mreže su pletene od kvalitetne žice u raznim dimenzijama.

Od 2,75 (20,72 kn)2,34 (17,63 kn)

Oznake:

Opis

Aluminijsko pletivo idealno je za izradu komarnika. Komarnici su jednostavno rješenje kako bi se zaštitili od komaraca, ali i ostalih insekata koji bi mogli ući u Vaš dom.

Aluminijsko pletivo može se koristiti kako zaštitni komarnik u kućanstvima i u javnim ustanovama (npr. bolnice), ali i u ugostiteljskim objektima u kojima se poslužuje hrana.

Aluminijsko pletivo za komarnik omogućuje ulaz svježeg zraka i sunčeve svjetlosti i ugrađuju se na prozore ili vrata.

 

Tehnički podaci

 

Material: Aluminijska žica
Dužina role: 30 m
Visina: 1 m – 1.5 m

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aluminijsko pletivo za komarnik”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..