AQUARIO M/12/PW/W | Međimurka BS
Odaberite stranicu

AQUARIO M/12/PW/W

10.156,00Kn s PDV-om

Kaminski umeci AQUARIO M/12/PW/W za centralno grijanje imaju tehnologiju i materijale koji su primijenjeni učinkovito, čvrsto, ekonomski i imaju ekološki sustav sa visokom učinkovitošću i sa niskom CO emisijom.

Prednja strana i tijelo otporni su na visoke temperature zahvaljujući visoko kvalitetnom čeliku koji je korišten u izradi.

1 na zalihi (može se unaprijed naručiti)

SKU: 042836 Kategorija: Oznake: , Product Brand:

Opis

Kaminski umeci AQUARIO M/12/PW/W za centralno grijanje imaju tehnologiju i materijale koji su primijenjeni učinkovito, čvrsto, ekonomski i imaju ekološki sustav sa visokom učinkovitošću i sa niskom CO emisijom.

Ugrađeni umetak s vodenim sustavom ne izgleda drugačije od tipičnog zračnog umetka. Samo proširuje prednosti potonjeg na mogućnost spajanja kamina sa sustavom centralnog grijanja.

Umetak je opremljen elegantnom i udobnom ručkom.

AQUARIO M/12/PW/W umetak za kamin na kruta goriva za centralno grijanje mogu biti korišteni na puno mjesta za montiranje zahvaljujući njegovim podešavajućim nogama.

Ima tijelo i prednju stranu otpornu na visoke temperature zahvaljujući visoko kvalitetnom čeliku koji je korišten u izradi.

 

Maksimalna iskoristivost energije

Aquario umetak je uređaj s vodenim sustavom čije je tijelo izrađeno od dvostrukih čeličnih zidova.

Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala dulje zahvaljujući oblozi komore za sagorijevanje s Acumotte materijalom koji zadržava i povećava temperaturu u komori za sagorijevanje.

Poseban vodeni sustav omogućuje da se velika količina topline iz para prenosi u sustav grijanja, te na taj način ima visoku energetsku učinkovitost.

Više ekološkog izgaranja zahvaljujući dvostrukom deflektoru koji produžuje put ispušnih plinova.

Dvostruka regulacija ispusta dimnih plinova: gornja zaklopka koja omogućava regulaciju dimnjaka, donjeg prigušivača koji mijenja umetak između stupnja za gašenje do procesa paljenja.

Ventilacijski sustav komore za izgaranje djeluje isključivo izvana primanjem primarnog i sekundarnog zraka u komoru za izgaranje. Uobičajeno, umetak ima vanjski ulaz zraka promjera 125 mm koji omogućuje da se svježi zrak isporučuje u ložište iz vana. Odvajanje zraka odvija se u prostorima ispod donje ploče ognjišta.

Sustav čistog stakla (zračna zavjesa) omogućuje strujanje zraka između stakla i ložišta kamina tako da staklo kamina ostaje čisto.

Sustav naknadnog izgaranja odgovoran je za ograničavanje štetnih emisija u okoliš i poboljšanje učinkovitosti umetka. Zahvaljujući ovom rješenju, umetci postižu vrlo dobre parametre emisije CO (niska emisija CO).

 

 

Sigurnost na najvišoj razini

Prednji dio umetka opremljen je dvostrukom keramikom otpornom na toplinu i temperature do 800 ° C.  Staklo je certificirano za kvalitetu i sigurnost.

Zaštita od pregrijavanja pomoću ugrađene cijevi zavojnice – ulaz / izlaz 1/2 “.  Tijelo i prednji dio umetka otporni na visoke temperature zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog čelika.

 

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli Aquario, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: AQUARIO M/12/PW/W
Nazivna snaga (kW):  12
Raspon snage grijanja (kW):  8 – 14
Predviđeno za prostor (m²) : 80-120
Odvod dima (fi u mm):  180
Toplinska učinkovitost (%):  86,7
Emisija CO (na 13% O2):  0,09%
Temperatura dimnih plinova (°C):  198
Težina (kg):  210
Max duljina cjepanica (cm):  45
Maksimalni radni tlak (bar) 2
Kapacitet vode (l) 47
Preporučena vrsta goriva: drva, briketi, ugljen lignit

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AQUARIO M/12/PW/W”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares