Aquazoom Comfort 250/2 GARDENA (1973-20)

Aquazoom Comfort 250/2 GARDENA (1973-20) idealan je raspršivač za zalijevanje manjih pravokutnih površina od 25 m² do najviše 250 m².

Mogućnosti prilagođavanja dosega beskonačne su, od 7 m do maksimalno 18 m, a širina raspršivanja može se zasebno prilagoditi od 3,5 m do maksimalno 14 m.

Za optimalno zalijevanje viših biljaka raspršivač možete postaviti na tronožac za raspršivač GARDENA. S raspršivačem Aquazoom GARDENA Comfort 250/2 možete savršeno navodnjavati svoj travnjak.

299,50kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

S Aquazoom Comfort 250/2 moguće je jednostavno navodnjavati manja pravokutna područja površine do 250 m².

 

Može se kombinirati s tronošcem za raspršivač GARDENA

U kombinaciji s tronošcem za raspršivač možete zalijevati svoje biljke odozgo – za ravnomjerno navodnjavanje viših biljaka.

 

Jednostavno prilagođavanje

Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima namještanja dosega i širine raspršivanja GARDENA Comfort Aquazoom 250/2 možete jednostavno namjestiti na površinu koju želite navodnjavati.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   1973-20
Pokrivena površina   25-250 m²
Širina raspršivanja   maks. 14 m
Uklonjivi filtar za prljavštinu   Plemeniti čelik

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aquazoom Comfort 250/2 GARDENA (1973-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest