Basia PF | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Basia PF

5.517,00Kn s PDV-om

Basia PF je Kratki kaminski uložak kojemu je pri izradi pridana iznimna pažnja na detalje, izvrsnih je tehničkih parametara i precizne izvedbe.

Basia PF kaminske umetke krasi učinkovito izgaranje i duže održava temperature u komori za izgaranje zbog podstave od Acumotte materijala koji akumulira i podiže temperaturu u komori.

Može se koristiti u različitim uvjetima montaže zahvaljujući podesivim nogama (do 40 mm).

Dostupno uz narudžbu

SKU: 043022 Kategorija: Oznaka:

Opis

Basia PF može se koristiti u različitim uvjetima montaže zahvaljujući podesivim nogama (do 40 mm).

Umetak Basia PF ima sustav zračne zavjese. Zrak je usmjeren kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od vatre i dima i značajno smanjuje taloženje čađe na njemu.

Basia PF izrađen od visokokvalitetnog čelika otpornog na vrlo visoke temperature do 800ºC .Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala duže zahvaljujući obloge komore za sagorijevanje s Acumotte – akumulirajućim materijalom koji povećava temperaturu u komori za izgaranje.

Ugrađeni priključak vanjskog ulaznog zraka – za podešavanje vanjskog ulaznog zraka potrebno je koristiti ventil za prigušivanje.

Stabilni i otporni premazi krase kaminski umetak  Basia PF, protupožarna vrata izrađena od zatvorenog profila. Brtva na vratima nalazi se u profilnom kanalu, čime se osigurava njegovo pravilno prianjanje i sprječava ispadanja tijekom rada. Svi čelični elementi su rezani laserom i savijani na CNC stroju za savijanje.

Svi kaminski ulošci, pa tako i model Basia, imaju 5 godina jamstva.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model Basia PF
Nazivna snaga (kW) 1
Raspon snage grijanja (kW) 6,8 – 17
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 70
Emisija CO (na 13% O2) 0,15
Temperatura dimnih plinova (°C) 370
Težina (kg) 113
Max duljina cjepanica (cm) 50
Preporučena vrsta goriva drva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Basia PF”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares