Baterijski čistač šikare 520iLX Husqvarna

Husqvarna logo

Baterijski čistač šikare 520iLX Husqvarna idealan je za vrtlare i službe održavanja gdje ne bi trebalo stvarati buku, a namijenjen profesionalnim korisnicima.

Uz proizvod nisu uključeni baterija i punjač!

3.100,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Lagan trimer visokih performansi namijenjen profesionalnim korisnicima. Baterijski čistač šikare 520iLX Husqvarna idealan je za vrtlare i službe održavanja gdje ne bi trebalo stvarati buku (škole, bolnice, luksuzni hoteli…).

Odlična ergonomija i izbalansiranost. Rotacija glave/noža u dva smjera i motor vrhunskih performansi bez četkica razvijen u Husqvarni.

 

Intuitivne tipke

Baterijskim programom marke Husqvarna upravljate preko intuitivne tipkovnice. Bez poteškoća brzo pokrećete i gasite stroj pritiskom na jednu tipku. Na tipkovnici se nalazi i SavE tipka koja produljuje rad. Trimeri imaju dodatnu tipku kojom mijenjate smjer okretanje glave trimera.

savE™

Moguće je odabrati normalan način rada ili savE™ način, ovisno o uvjetima, za maksimalnu snagu ili maksimalno trajanje baterije. U bilo kojem slučaju dobit ćete savršene rezultate.

Maksimalan radni kapacitet

Odaberite između dva različita načina rada: SavE™, ovisno o uvjetima. Maksimalna snaga ili maksimalna iskoristivost. U oba slučaja ćete dobiti savršene rezultate.

Efikasan motor bez četkica

Naš posebno razvijen motor bez četkica 25% je učinkovitiji od standardnih motora bez četkica. To odmah znači da motor pruža visok i konzistentan okretni moment.

Dvostrana rotacija

Smjer rotacije se može mijenjati na trimeru kako bi se smanjila količina trave koju izbacije na pločnike.

 

 

Tehnički podaci

 

Proizvođač / kataloški broj  Husqvarna / 967 91 61-11
Jamstvo  1 godina + 1 godina (produžena godina jamstva nakon servisa unutar prve godine)
Model 520iLX
Napon akumulatora  36 V
Vrsta baterije  Li-Ion
Glava flaksa  T25B
Jačina zvuka  76,1 db (A)
Težina  2,85 kg

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Baterijski čistač šikare 520iLX Husqvarna”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest