BIOMISA MINI CZARNY TÜV bio kamin

(1 recenzija korisnika)

Biokamin BIOMISA MINI CZARNY (crni) je za ljude koji preferiraju bio goriva.

Biokamini nemaju nikakva ograničenja ne zahtijevaju kompliciranu instalaciju ili priključak na dimnjak.

Postavljaju se i koriste vrlo jednostavno, a prikladni su za bilo koju prostoriju u prostranoj kući i/ili manjem stanu.

1.107,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake: ,,,

Opis

BIOMISA MINI CZARNY bio kamin je interesantan i za one koji već imaju dobar i funkcionalan kamin, ali žele izbjeći pripremu, unošenje drva i čišćenja pepela. BIOMISA MINI CZARNY etanolski kamin daje ugođaj otvorenog kamina ( živa i realna vatra u prostoriji ).

Možete ga postaviti u dnevni boravak velikog prostora ili neku drugu manju sobu. Zgodan za stambene zgradame s manjim prostorijama, čak i za terase. Kamini na etanol pogodni su za unutarnju i vanjsku uporabu. Biokamini nemaju potrebu za dimnjakom, s time nije potrebno ishoditi nikakve dozvole postavljanja. Nema čađe, dima ni ispuštanja ispušnih plinova.

Kontejner za biogorivo: apsorpcijski / upija biogorivo u bio spremnik koji je smješten u kućištu. Pruža sigurnost biokaminu te eliminira opasnost od izlijevanja goriva, čak i u slučaju prevrtanja spremnika.

Bio kamini poboljšavaju vlažnost zraka u prostorijama i pogodni su za aromaterapiju. Aromaterapija ima jako puno prednosti. Jača koncentraciju, osvježava zrak u unutrašnjosti, tvori prirodnu alternativu za kemijske osvježivača prostora, ima i ljekovita svojstva.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: BIOMISA/MINI/TUV
Odvod dima: Nepotrebno
Dimenzije kamina (š x v x d):  47 cm x  13 cm x 26 cm
Emisija CO (na 13% O2): Zanemariva
Volumen spremnika za bio gorivo:  0,40 l
Težina (kg):  3,8 kg
Preporučena vrsta goriva: Etanol

 

Preuzmite katalog Kratki bio kamina: Katalog Bio Kamini Kratki .

Review (1)

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  1. ocijena

    jako lijep kamin, izvrsno mi se uklapa u dnevni boravak. preporučam!!!!!!!!

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..