Čavao pocinčani 42×120 1kg

SKU: 22801Međimurka BS - centar alata logo

Čavli građevinski pocinčani koriste se za upotrebu na otvorenom i to uglavnom za postavljanje crijepova i kanalica.

24,00kn (3,19 €) s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake:

Opis

Čavao pocinčani dimenzija 42×120  prodaje se po kilama. Glavna primjena u građevinarstvu za spajanje različitih elemenata.

 

Tehnički podaci:

Promjer  42 mm
Dužina  120 cm
Pakiranje  1 kg

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Čavao pocinčani 42×120 1kg”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..