City gardening crijevo za terase 10m GARDENA (18424-20)

City gardening crijevo za terase 10m GARDENA (18424-20) je praktično rješenje za zalijevanje biljaka na balkonima, terasama ili malim vrtovima.

Crijevo se nakon korištenja automatski uvlači u svoj izvorni oblik.

Idealno je za zalijevanje biljaka u malim područjima.

 

354,85kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

City gardening crijevo za terase 10m GARDENA (18424-20) je praktično rješenje za zalijevanje biljaka na balkonima, terasama ili malim vrtovima. Nakon uporabe crijevo se automatski vrti do minimalne veličine. Time se uklanja potreba zamornog odmotavanja i namotavanja crijeva. Idealno je za zalijevanje biljaka u malim područjima.  Zatvoreni vodeni raspršivač zgodno sjeda u ruku, količina vode može se beskonačno namjestiti, a okidač impulsa može se postaviti po želji. City gardening crijevo za terase 10m je praktičan kompletan sustav za navodnjavanje malih vrtnih rajeva.

 

Automatsko namatanje crijeva

Crijevo se automatski uvlači nakon uporabe u svoj izvorni oblik. Nema više uznemirujućeg i zamornog namatanja i odmotavanja.

 

Kompletan set – spreman za uporabu – sa zidnim nosačem

Kompletno rješenje s priključkom za crijevo i vodenim zaustavljanjem, prskalicama i priključcima s navojem. Crijevo se praktički posprema samo, uvijek je dostupno i spremno za korištenje.

 

VIše nema prenošenja teških lončanica

City gardening crijevo za terase 10m idealno je za zalijevanje biljaka na terasi i balkonima. U rasponu od 10 m od priključne točke, moguće je precizno navodnjavati uz uštedu vode. Također idealno za mala dvorišta ili male vrtove.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   18424-20
Dužina   10m
Materijal   Poliuretan

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “City gardening crijevo za terase 10m GARDENA (18424-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest