DELTA 2 CZARNY SZLIF TÜV bio kamin

Delta 2 CZARNY SZLIF je etanolski kamin i spada u dekorativne kamine.

Biokamini se preferiraju najčešće kada su u pitanju useljeni objekti ili objekti gdje nije moguće izvesti dimnjak a koji je neophodan za kamin na kruta goriva.

Etanolski kamini se nude kao rješenje upravo za ovakve objekte.

DELTA 2 CZARNY SZLIF bio kamin nema potrebu za dimnjakom i nema štetnih produkata sagorijevanja.

1.711,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Prednosti DELTA 2 CZARNY SZLIF biokamina su višestruke.  Nije potreban dimnjak, paljenje vatre je trenutno a s njime i stvaranje ugođaja.

DELTA 2 CZARNY SZLIF bio kamin ima čisti plamen, bez dima i pepela te nema iskakanja žara a održavanje je minimalno. Gasi se brzo ali se preporuča izgaranje svog etanola iz spremnika. Time se izbjegne nakupljanje plinova koji bi mogli pri ponovnom paljenju uzrokovati manji prasak plamena.

Etanolski biokamini interesantni su i za one koji već imaju dobar i funkcionalan kamin, ali žele izbjeći pripremu, unošenje drva i čišćenja pepela.

Daje ugođaj otvorenog kamina ( živa i realna vatra u prostoriji ) bez obaveznog posla oko nabavke, skladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.

Nedostaci biokamina – manji toplotni učinak u odnosu na kamine na kruto goriva. Biokamine nije moguće neprekidno koristiti. Preporuča se korištenje unutar 3 sata jer se između dolijevanja mora pričekati da se biokontejner ohladi oko 10-ak minuta.

Da bi biokamin radio kako spada potrebno je povremeno provjetriti prostor radi obnavljanja potrošenog kisika.

Delta 2 CZARNY SZLIF bio kamin zbog svoje univerzalnosti ima praktično neograničene mogućnosti postavljanja i uklapanja u interijer. Nema brige oko produkata sagorijevanja jer je gorivo 96% alkohol, čiji je produkt sagorijevanja ugljični dioksid (CO2) i voda (H2O). Dakle, to je ono što ljudi inače izdišu.

 

Kratki bio kamini dolaze s dvogodišnjom garancijom.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model:  Biokamin DELTA 2 CZARNY SZLIF
Odvod dima:  Nepotrebno
Dimenzije kamina (š x v x d):  90 x 40 x 14,20 cm
Emisija CO (na 13% O2):  Zanemariva
Volumen spremnika za bio gorivo:  1,20 l
Težina (kg):  12,8 kg
Preporučena vrsta goriva:  Etanol

 

Preuzmite katalog Kratki bio kamina za 2017. god.: Katalog Bio Kamini Kratki 2017.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DELTA 2 CZARNY SZLIF TÜV bio kamin”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest