DeltaPlus LULEA radna jakna za ličioce

DELTA Plus zaštitna oprema

DeltaPlus LULEA lagana je radna jakna za ličioce i soboslikare sa pet džepova.

Ovaj artikl ne spada u osobnu zaštitnu opremu O.Z.O., no ipak štiti ličioce i soboslikare od direktnog kontakta boje sa kožom (u slučaju kapanja ili špricanja).

249,90kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

DeltaPlus LULEA radna jakna za ličioce i soboslikare sa pet džepova. Lagana je i zatvara se prednjim zatvaračem, a širina donjeg ruba je podesiva elastičnom trakom.

Ovaj artikl ne spada u osobnu zaštitnu opremu O.Z.O.. Ipak, štiti ličioce i soboslikare od direktnog kontakta boje sa kožom (u slučaju kapanja ili špricanja).

Jakna je od troslojnog laminiranog materijala “Softshell” – 96% poliester, 4% elastan, koji je savitljiv, lagan, mekan i vodoodbojan.

Pošto soboslikari i ličioci stalno rade sa bojama koje sadrže razne kemikalije, kao i razrjeđivači, izlažu se velikom riziku. U slučaju kontakta kemikalije prodiru kroz kožu, tako da se mora nositi zaštitna radna odjeća radi sprječavanja ozljeda i profesionalnih bolesti.

Naruči odgovarajuću veličinu uz odgovarajuće mjerenje. Preuzmi PDF mjere.

 

Tehnički podaci

 

Model:   LULEA
Boja:   bijelo-siva
Material:   troslojni laminirani materijal “Softshell” -96% poliester, 4% elastan
Namjena:   lagana radna jakna za ličioce i soboslikare

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus LULEA radna jakna za ličioce”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest