DeltaPlus NORTHWOOD 2 jakna

DELTA Plus zaštitna oprema

Zimska radna DeltaPlus NORTHWOOD 2 jakna ima vodonepropusne šavove i zatvaranje na patentni zatvarač s preklopom na čičak traku koji odlično štite od hladnoće i oborina.

Fiksna kapuljača može se pospremiti u ovratnik, a ima i prikladnih devet džepova.

374,90kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Zimska radna DeltaPlus NORTHWOOD 2 jakna može se nositi u kombinaciji s kolekcijom MACH.

Vodonepropusni šavovi i zatvaranje na patentni zatvarač s preklopom na čičak traku odlično štite od hladnoće i oborina. Fiksna kapuljača može se pospremiti u ovratnik, a ima i prikladnih devet džepova.

Vanjski materijal je poliester Oxford s premazom poliuretana, a podstava je od poliestera.

Jakna ima predviđeno fiksno mjesto za bedž za ime, a otvor na leđima s unutarnje strane omogućuje postavljanje vezenog znaka. Detalji od reflektirajuće trake su sa prednje strane i na rukavima.

Može se koristiti za radove u lakoj industriji, građevini, logistici, rudarskoj industriji, obrtništvu, poljoprivredi ili sektoru vjetroelektrana.

Naruči odgovarajuću veličinu uz odgovarajuće mjerenje. Preuzmi PDF mjere.

 

 

Tehnički podaci

 

Model:   NORTHWOOD 2
Boja:   Tamnoplava-Royal plava, Sivo-Narančasta
Material:   poliester, poliester Oxford s premazom poliuretana
Namjena:   zimska radna jakna

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest