D/REW – redukcija okruglih kanala, višestupanjska

DOSPEL

Sustav Dospel je sveobuhvatno rješenje za ventilaciju, među koje spada i D/REW – višestupanjska redukcija okruglih kanala.

Kanali i priključni elementi Dospel sustava su nezapaljivi.

13,65kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Sustav Dospel je sveobuhvatno rješenje za ventilaciju. Sastoji se od zračnih kanala, pravokutnih i okruglih, i svih vrste pribora za montažu kao što su koljena, priključni elementi, T-pojeva, itd, a među njih spada i D/REW – redukcija okruglih kanala.

Sustav se koristi za učinkovito pražnjenje i dovod svježeg ventilacijskog zraka. Namijenjen je za ugradnju u stambenim i poslovnim zgradama.

Dijelovi sustava su lagani i jednostavni za instalaciju, a toplinska otpornost komponente sustava je 40°C.

Kanali i priključni elementi Dospel sustava su nezapaljivi. Osnovni elementi sustava su okrugli i pravokutni kanali, dostupni u tri duljine: 0, 5; 1, 0; 1, 5 m, a da bi se dobila neka druga međuduljina kanal treba da se prereže pomoću uređaja za rezanje plastike ili pilom za metal.

Osim kanala na raspolaganju su i različite vrste elemenata potrebnih za montažu ventilacijskog sustava. Sustav je napravljen od ABSa (koljena i spojnice) i PPa ( vodovi).

Nakon montaže, instalacija mora biti zabrtvljene pomoću silikona, pjene ili zaštitne trake. Kako bi se olakšalo izbor elemenata sustava, proizvodi Dospel su označeni na pakiranju i u katalogu određenim bojama.

 

Dostupne verzije:

Standardne izvedbe
007-1828 D/REW

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “D/REW – redukcija okruglih kanala, višestupanjska”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest