-700,00kn

Dvorac na napuhavanje s 450W pumpom

Međimurka BS - centar alata logo

Dvorac na napuhavanje s toboganom  je vrlo kvalitetan proizvod koji će djeci uzrasta od 3 do 10 godina zagarantirati sate zabavne igre i skakanja, a uz to potpuno je siguran pri korištenju uz slijeđenje uputa.

Dvorac na napuhavanje isporučuje se u kompletu s ventilatorom za mapuhavanje jačine 450W/220V, navlakom, Ventilator za inflaciju, uporišnim iglama, setom za popravke, torbom za lakše prenošenje i uputama za upotrebu.

Ovaj dvorac na napuhavanje s toboganom vrlo je jednostavno i brzo postavljen a cijela procedura traje svega nekoliko minuta.

1.890,00kn 1.190,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Dvorac na napuhavanje s 450W pumpom garantira puno smijeha, zabave i bezbrižnih sati igre vašoj djeci. Dvorac posjeduje i mali tobogan kroz koji će se djeca u starosti od 3 do 10 godina bezbrižno moći spuštati.

Dvorac na napuhavanje treba redovito održavati i provjeravati šavove i njegovu površinu za igranje. Ako primjetite mala oštećenja s priloženim setom za popravke u til čas biti ćete u mogućnosti ih otkloniti. Imajte na umu da prilikom servisiranja trebate iz dvorca za napuhavanje ispustiti sav zrak i voditi računa o tome da se poravljeni i/ili ponovno zalijepljeni dijelovi suše najmanje četiri sata.

Uz dvorac na napuhavanje nije dozvoljeno koristiti oštre i lomljive predmete, konzumiranje hrane, pića i žvakaćih guma. Također, djeci nemojte dozvoliti da ulaze u cipelama i izvode salto te druge teže skokove.  S djece skinite sav nakit, satove i naočale.

 

 

Tehničke značajke

 

Dimenzije (V x Š x D) 210 x 210 x 280 cm
Min./max. pojedinačna visina 90-150 cm
Max. težina 50 kg 1 dijete
Max. Ukupna težina 120kg
Dizajniran za dob  3 – 10 godina

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dvorac na napuhavanje s 450W pumpom”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest