Električna kosilica PowerMax 1600/37 GARDENA (5037-20)

Jednostavna za korištenje električna kosilica PowerMax 1600/37 ima motor visoke snage s pogonom visokih zakretnih momenta te izvrsnim rezultatima preciznog rezanja i optimiziranog prikupljanja trave.

DuraEdge™ dvostruko otvrdnjana, precizna prizemna oštrica za vrhunski rez, rješava najteže uvjete pri malčiranju i kod sakupljanja.

Multifunkcionalna je, jednostavna za koristiti te se može praktično pospremiti.

1.794,25kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Snažna i jednostavna za korištenje električna kosilica PowerMax 1600/37 s PowerPlusom: motor s visokom snagom s pogonom visokih zakretnih momenta te izvrsnim rezultatima preciznog rezanja i optimiziranog prikupljanja trave. Za bezbrižno uređivanje svake vrste travnjaka, čak i visoke ili vlažne trave. Osim toga, ova tehnologija smanjuje ukupnu težinu kosilice i time znatno olakšava rad. Jednostavna centralna prilagodba visine rezanja s 5 stupnjeva postavki visine rezanja.

Sklopiva ručka štedi prostor kod prijevoza i omogućuje kompaktnu pohranu. Ergonomično oblikovane ručke s mekanim rukohvatima, dvostrukim prekidačima s gumbom za pokretanje i reljefom kabela za jednostavnu kontrolu. Ručka ErgoTec Plus izuzetno je udobna za držanje i čini guranje kosilice posebno jednostavnim i fleksibilnim.

DuraEdge™ dvostruko otvrdnjana, precizna prizemna oštrica za vrhunski rez, rješava najteže uvjete pri malčiranju i kod sakupljanja.

Značajka QuickFit Plus omogućuje osobito jednostavno središnje podešavanje visine košnje u 5 razina. Češljevi za travu sa strane kućišta omogućuju da je travnjak jednostavno pokošen uz rubove zidova i duž rubova travnjaka.

Sustav CnC omogućuje učinkovito rezanje i skupljanje trave i smanjuje učestalost pražnjenja spremnika za travu. Teleskopska osovina i sklopiva ručka omogućuje savršeno prilagođavanje visini svakog korisnika, jednostavan transport i skladištenje koje štedi prostor.

 

Učinkovito rezanje i sakupljanje

S sustavom CnC Plus (Cut & Collect), električna kosilica pruža impresivne rezultate. Zahvaljujući poboljšanom kruženju zraka, znatno više pokošene trave završava u spremnika za travu što smanjuje učestalost njegovog pražnjenja tijekom košnje.

 

Ergonomska ručka

Ručka s prekidačima na obje strane pruža praktičan i prilagodljiv rad. Ergonomski oblikovana ručka jamči prilagodljivo i jednostavno guranje kosilice u prirodnom položaju. Kosilicu je moguće pokrenuti i njome prilagodljivo upravljati u svim položajima ručke.

 

Jednostavno podešavanje visine rezanja

Dodirom gumba vam značajka QuickFit Plus omogućuje iznimno jednostavno centralno podešavanje visine rezanja.

 

Prilagođavanje visini svakog korisnika

Teleskopsku osovinu moguće je prilagoditi prema visini svakog korisnika, što omogućuje udobniji rad. Sklopiva teleskopska ručka se za lakši transport i skladištenje uz uštedu prostora.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   5037-20
Snaga motora   1600W
Širina rezanja noža za travu   37cm
Preporučena površina travnjaka   do ca. 500 m²
Zapremnina prihvata spremnika za travu   45 l
Centralno namještanje visine košenja   5 stupnjeva 20-60mm
Težina   13,7 kg

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električna kosilica PowerMax 1600/37 GARDENA (5037-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest