Električna motorna pila MSE 250 C-BQ STIHL

Stihl logo

Snažna STIHL električna pila za zahtjevne radove pri gradnji s drvom. S lancem pile 3/8″-RS3 za visoki učinak reza, bočno napinjanje lanca, potpuno električno upravljanje funkcijama motora, meka ručka za  ugodan rad, kočnica lanca QuickStop Super, LED indikator preopterećenja.

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

4.750,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Električna motorna pila MSE 250C-BQ je snažna električna pila za obrtnike, robusne konstrukcije. Optimalna tehnologija s QuickStop Super kočnicom lanca i elektronskim nadzorom funkcija elektromotora.

Snažna STIHL električna pila za zahtjevne radove pri gradnji s drvom. S lancem pile 3/8″-RS3 za visoki učinak reza, bočno napinjanje lanca, potpuno električno upravljanje funkcijama motora, meka ručka za  ugodan rad, kočnica lanca QuickStop Super, LED indikator preopterećenja.

Bočno zatezanje lanca

Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

QuickStop Super funkcija (Q)

Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost: lanac se ne zaustavlja samo pod utjecajem jakog povratnog udara ili aktiviranjem kočnice pomoću prednje ručke, već i otpuštanjem poluge aktivacije brze kočnice smještene na stražnjoj ručki, što lanac zaustavlja u trenu. Ova jedinstvena konstrukcijska značajka nudi još više sigurnosti u svakom vidu korištenja.

Zaštita od preopterećenja (LED)

Visoke performanse bez preopterećenja: Dođe li do pregrijavanja pile, uređaj se automatski gasi pomoću sigurnosnog sklopa protiv preopterećenja, koji istovremeno daje svjetlosni signal putem crvene LE diode. Za kratko vrijeme nakon što se dovoljno ohladi pila je ponovno spremna za rad.

Ergonomska mekana ručka

Čvrst i ugodan prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi. Djelomično apsorbira vibracije i time rad čini ugodnijim.

Softstart pokretanje s ograničenjem struje potrebne za start

Limitator struje potrebne za pokretanje elektromotora štiti slabu električnu mrežu od prenaprezanja.

Prozirni spremnik za ulje

Prozirni spremnik za ulje: zahvaljujući prozirnom spremniku vidljiva je razina ulja za lanac. Ulje za lanac može se brzo i jednostavno napuniti pomoću sustava za punjenje.

Bezalatni zatvarač spremnika za ulje

Patentirani STIHL zatvarač spremnika za ulje. Veliki otvor spremnika, otvaranje i zatvaranje bez dodatnog alata, minimalno prolijevanje mimo otvora.

STIHL Ematic-System

STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 

Specifikacija

Kataloški broj 1210 200 0017
Napon V 230
Potrošnja energije kW 2,5
Težina kg: 5,8
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 94
Razina zvučne snage dB (A) 2) 105
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 3,1 / 4,1
STIHL lanac Oilomatic (korak): 3/8 “
STIHL lanac Oilomatic (tip): Rapid Super (RS3)

 

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električna motorna pila MSE 250 C-BQ STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest