Falcon 9 View

Falcon 9 View je samostojeća čelična peć s jednostavnim oblicima i zanimljivom zaobljenom prednjom stranom koja omogućuje promatranje vatre s različitih strana.

Peć zadovoljava kriterije ekološkog dizajna ograničavajuće BImSchV 2 norme postavljene za maksimalnu emisiju CO.

10.063,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Falcon 9 View je samostojeća čelična peć s jednostavnim oblicima i zanimljivom zaobljenom prednjom stranom koja omogućuje promatranje vatre s različitih strana.

Unutrašnjost peći je obložena Acumotteom koji daje savršen kontrast vanjskom dizajnu peći, dajući joj moderan izgled.

Prostrano prednje staklo u kombinaciji s velikom komorom sagorijevanja značajno utječe na atraktivnu viziju požara. Čvrsta ručka olakšava brtvljenje vrata. Zahvaljujući tome, uređaj dobro funkcionira u samoodrživim domovima.

Peć zadovoljava kriterije ekološkog dizajna ograničavajuće BImSchV 2 norme postavljene za maksimalnu emisiju CO.

 

Jednostavna upotreba

U ovom se umetku koristi posebno profilirano dno acumotte ploče. Zahvaljujući tome komora peći je veća te veća količina drva može biti stavljena unutra. Dodatno, korištena je plitka komora za izgaranje što umanjuje potražnju za toplinskom snagom.

Uklonjiva rešetka i ladica za pepeo omogućavaju jednostavno čišćenje umetka. Ostakljenje umetka ostaje čisto zahvaljujući sustavu čistog stakla. Zračna zavjesa odjeljuje staklo peći od komore te se na taj način staklo ne prljavi.

Ispod ložišta, nalazi se dodatna komora koja se može zaključati, a u njoj je skriven dodatni sustav za dovod zraka izvana. Preostali prostor komore može se koristiti, na primjer, za pohranu određene količine drva. Otvaranje vrata temelji se na sustavu klika koji ne zahtijeva dodatnu ručku.

 

Sigurnost na najvišoj razini

FALCON je opremljen keramikom otpornom na toplinu koja podnosi temperature do 800 ° C. Kratki tvrtka nudi certifikat kvalitete i sigurnosti stakla. Tijelo i prednji dio peći otporni su na visoke temperature zahvaljujući izradi od visokokvalitetnog čelika.

 

Unutrašnjost peći je obložena Acumotteom koji daje savršen kontrast vanjskom dizajnu peći, dajući joj moderan izgled.

 

Maksimalna iskoristivost energije

Potpuno sagorijevanje do prašine zahvaljujući dvama deflektorima koji produžuju ispušni put. Taj proces povećava učinkovitost gorenja i jamči bolju potrošnju energije, a također minimizira emisije štetnih tvari u atmosferu. Dodatno, membrana koja funkcionira slično deflektoru ugrađena je na ispušni otvor, što dodatno pojačava efikasnost uređaja.

Primarni zrak se u umetak dovodi zahvaljujući ugrađenom ulazu za vanjski zrak od 100 mm.  Ulaz zraka nalazi se od dna umetka.

Umetak ima pokrovnu ploču na stražnjem dijelu i rupu u svojoj podlozi, tako da zahvaljujući tome korisnik može odabrati način povezivanja sustava za dovod vanjskog zraka. Podešavanje protoka zraka se provodi upravljanjem jednim regulatorom smještenim ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepravilnu upotrebu.

Falcon 9 View također ima i trostruki sustav zraka komore za izgaranje. Primarni zrak koji omogućuje gorenje vatre isporučuje se ispod rešetke. Sekundarni dovod zraka za ekološko i ekonomično izgaranje osiguravaju rupe na stražnjem zidu.

Osim toga, ovaj umetak opremljen je sustavom čistog stakla (zračna zavjesa), tako da se zrak isporučuje izravno na staklo kroz sustav kanala smještenih na stranama kamina.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 9
Maksimalna snaga grijanja (kW): 8.0 – 13.0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 82
Emisija CO (na 13% O2):  0,07
Temperatura dimnih plinova (°C): 215
Težina (kg): 128
Max duljina cjepanica (cm): 30
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Falcon 9 View”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest