fbpx

FlexControl računalo za navodnjavanje GARDENA (1883-29)

FlexControl olakšava navodnjavanje vašeg vrta, primjerice kada koristite prskalice, sustav za navodnjavanje kapanjem, kao što je GARDENA Micro-Drip-System ili GARDENA Sprinklersystem., kao što je GARDENA Micro-Drip-System ili GARDENA Sprinklersystem.

FlexControl računalo povezano je izravno na slavinu i pouzdano kontrolira navodnjavanje prema odabranom vremenu i trajanju.

Praktično: uklonjiva upravljačka ploča olakšava podešavanje postavki, a programiranje je intuitivno i vrlo jednostavno.

Proizvod je izašao iz asortimana. Dostupno do isteka zalihe.

378,62kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

FlexControl računalo olakšava navodnjavanje vašeg vrta, primjerice kada koristite prskalice, sustav za navodnjavanje kapanjem, kao što je GARDENA Micro-Drip-System ili GARDENA Sprinklersystem. Povezano je izravno na slavinu i pouzdano kontrolira navodnjavanje prema odabranom vremenu i trajanju. To znači da ne morate previše brinuti o zalijevanju, bilo u svakodnevnom životu ili tijekom vašeg odmora.

Jasno prikazivanje: jasan izgled LCD zaslona prikazuje odabrane postavke, primjerice radni dan, učestalost navodnjavanja itd.

 

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

Uz GARDENA FlexControl računalo za navodnjavanje vaš će vrt biti pouzdano i praktično navodnjavan – čak i kada niste kod kuće. Imat ćete više slobodnog vremena i bujni, zeleni vrt i lijepe, zdrave biljke. Automatskim navodnjavanjem u ranim jutarnjim satima ili navečer, manje vode isparava. To štedi novac i omogućuje ciljano, optimalno navodnjavanje.

 

Ušteda vode

Priključivanjem senzora vlage GARDENA za kišu ili tlo, automatsko navodnjavanje prekida se ovisno o vlazi u tlu i prirodnoj kiši. To omogućuje navodnjavanje koje štedi vodu.

 

Siguran rad

Ako je baterija slaba, to je naznačeno. Vi ćete znati na vrijeme kada se baterija treba mijenjati. To osigurava siguran i pouzdan rad.

 

Jednostavan unos podataka

Unos podataka može se obaviti brzo i pouzdano pomoću okretnog gumba i pomoću tipki. Odgovarajući pridruženi podaci prikazani su na jasnom LCD zaslonu.

 

Fleksibilna upotreba

Postavke za navodnjavanje mogu se prilagoditi bilo koji radni dan. Na taj se način vaš sustav za navodnjavanje može prilagoditi još fleksibilnije vašim zahtjevima.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla    1883-29
Trajanje navodnjavanja    1 min – 1 h 59 min
Opskrba energijom    1 x 9 V alkalna baterija (nije priložena)
Radni tlak    0,5 – 12 bar

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “FlexControl računalo za navodnjavanje GARDENA (1883-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest