-1.451,00kn

Greenworks GD60LM51SP Kosilica Kit + Teleskopske škare

SKU: 044618greenworks logo

Greenworks GD60LM51SP akumulatorska kosilica u setu s baterijom i punjačem + Greenworks 60V akumulatorske teleskopske škare za živicu.

Uključuje: 1 x kosilica GD60LM51SP + 1 x 4Ah baterija + 1 x univerzalni punjač + 1 x teleskopske škare za živicu G60PHT

Besplatna dostava!

3.199,00kn s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake: ,,,

Opis

Greenworks akumulatorski alati nude bezbroj mogućnosti za ljubitelje vrtova i majstore.

GD60LM51SP Kosilica Kit
Greenworks GD60LM51SP akumulatorska kosilica pogodna je za velike vrtove s travnjacima do 800 m². Kosilica ima automatski pogon te nudi fleksibilnu 3-u-1 funkciju koja omogućuje sakupljanje, malčiranje i bočno pražnjenje. Podešavanje visine također se može postaviti pojedinačno pomoću 7 različitih razina.
Motor bez četkica, 60V, širina košenja: 51 cm, hvatač trave: 60 litara, visina košenja: 25-80 mm, funkcija 3 u 1: hvatanje, malčiranje, bočno pražn-jenje, ergonomska ručka, spremište za uštedu prostora, komplet za malčiranje, zaštita od udara, promjenjivi pogon na kotačima
https://www.youtube.com/watch?v=f79FX-xNpsg
https://greenworkstools.eu/global/en/garden/lawn-mowing/lawn-mowers/gd60lm51sp
G60PHT Teleskopski trimer
Greenworks 60V akumulatorske teleskopske škare za živicu G60PHT nudi 51 cm dugu dvostruku čeličnu oštricu i raspon visine od preko 2 metra. Glava koja se okreće za 125 stupnjeva također se može koristiti za rezanje živice pod željenim kutom. Dvostruka čelična oštrica škara za živicu osigurava vrlo ravnomjeran rez.
Motor, 60V, duljina rezanja: 51 cm, debljina rezan-ja: 19 mm, noževi koji se okreću u suprotnom položaju, rotirajuća ručka za 125 °, dvostruki čelični noževi izrezani laserom, raspon visine preko 2 m
https://greenworkstools.eu/global/en/products/hedge-trimmers-g60pht
Uključuje: 1 x kosilica GD60LM51SP + 1 x 4Ah baterija + 1 x univerzalni punjač + 1 x teleskopske škare za živicu G60PHT

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Greenworks GD60LM51SP Kosilica Kit + Teleskopske škare”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..