Horizontalni rolo komarnik za vrata – bijeli

Verdelook logo

Vertikalni komarnik za vrata štiti od napornih insekata koji ljeti upadaju u kuću, dok omogućava protok svježeg zraka.

Kutija za mrežu može se rezati tako da se prilagodi širini okvira vrata. Slično tome, profili se mogu smanjiti prema željenom mjerenju.

Pronađite instrukcije za montažu i postavljanje u opisu proizvoda.

Od 426,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Ljetna sezona je ono doba godine kada možete ostaviti prozore i vrata otvorena za protok svježeg zraka, uživajući u toplim vremenima i sunčevoj svjetlosti. Kako bi mogli uživati bez suvišnih smetnji, horizontalni rolo komarnik za vrata – bijeli, štiti od napornih insekata.

Ne dopustite da nepozvani neugodni gosti unište savršenu atmosferu! Rolo komarnici ( mrežice protiv komaraca ) čine savršeni štit na ulazu, mjesto vrata koji vas štiti od komaraca kao i drugih insekata koji bi mogli ući u vaš dom.

Visokokvalitetni materijali i ekološka rješenja savršeno su kombinirani u mrežama protiv komaraca za vrata, a rolo tehnologija donosi jednostavnost primjene.

Mreže rolo komarnika su dostupne u širokom rasponu vrsta koje nude prilagođena rješenja za bilo koji oblik vrata.

Pronađite rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama, odabir između klasičnih vertikalnih i vodoravnih valjkastih komarnika, ekonomičnih i praktičnih varijanti s magnetima, širokim rasponom mreža za komarce ili proizvodima od čičak materijala.

Savršenom kombinacijom kvalitete materijala i jednostavnog korištenja (postavljanja/uklanjanja) rolo komarnika, možemo ih svrstati pod “uradi sam” kategoriju.

Preuzmite Instrukcije za postavljanje horizontalnog rolo komarnika .

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:   529/14 | 529/17 | 528/91 |528/92
Materijal:  aluminijski okvir, mreža od fiberglasa
Boja:  bijela
 Dimenzije (cm):  130 x 230 | 120 x 240 | 140 x 250 | 160 x 250

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Horizontalni rolo komarnik za vrata – bijeli”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest