Horizontalni rolo komarnik za vrata – smeđi

Verdelook logo

Vertikalni komarnik za vrata štiti od napornih insekata koji ljeti upadaju u kuću,  dok omogućava protok svježeg zraka.

Kutija za mrežu može se rezati tako da se prilagodi širini okvira vrata. Slično tome, profili se mogu smanjiti prema željenom mjerenju.

Jednostavno za postaviti i ukloniti.

Od 512,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Ljetna sezona je ono doba godine kada možete ostaviti prozore i vrata otvorena za protok svježeg zraka, uživajući u toplim vremenima i sunčevoj svjetlosti. Kako bi mogli uživati bez suvišnih smetnji, horizontalni rolo komarnik za vrata – smeđi, štiti od napornih insekata.

Ne dopustite da nepozvani neugodni gosti unište savršenu atmosferu! Rolo komarnici ( mrežice protiv komaraca ) čine savršeni štit na ulazu mjesto vrata, koji vas štiti od komaraca kao i drugih insekata koji bi mogli ući u vaš dom.

Visokokvalitetni materijali i ekološka rješenja savršeno su kombinirani u mrežama protiv komaraca za vrata, a rolo tehnologija donosi jednostavnost primjene.

Mreže rolo komarnika su dostupne u širokom rasponu vrsta koje nude prilagođena rješenja za bilo koji oblik vrata.

Pronađite rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama, odabir između klasičnih vertikalnih i vodoravnih valjkastih komarnika, ekonomičnih i praktičnih varijanti s magnetima, širokim rasponom mreža za komarce ili proizvodima od čičak materijala.

Savršenom kombinacijom kvalitete materijala i jednostavnog korištenja (postavljanja/uklanjanja) rolo komarnika, možemo ih svrstati pod “uradi sam” kategoriju.

Preuzmite Instrukcije za postavljanje horizontalnog rolo komarnika .

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:   528/95 | 528/96
Materijal:  aluminijski okvir, mreža od fiberglasa
Boja:  smeđa
 Dimenzije (cm):   140 x 250 | 160 x 250

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Horizontalni rolo komarnik za vrata – smeđi”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest