Hrana za ptice – suncokretove sjemenke crne

Međimurka BS - centar alata logo

Pticama koje ne sele, zimsko je razdoblje poprilično teško zbog niskih temperatura a ponajviše zbog slabe dostupnosti hrane.

Hrana za ptice – suncokretove sjemenke crne Argolit bit će izvrstan zalogaj za mnoge male leteće posjetitelje.

Od 11,70kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Pticama koje ne sele, zimsko je razdoblje poprilično teško zbog niskih temperatura a ponajviše zbog slabe dostupnosti hrane.
Jedan od načina na koji im možemo pomoći tijekom zimskog razdoblja jest postavljanje hranilica ili kućica za ptice u naš vrt, voćnjak ili na balkone.

Također možemo odrediti mjesto gdje ćemo ostavljati hranu za ptice, no u određenim količinama pošto se rasuta hrana brže i lakše kvari.

Hrana za ptice – suncokretove sjemenke crne Argolit bit će izvrstan zalogaj, u hladnim zimskim danima,  za mnoge male leteće posjetitelje.

 

 

 

Tehničke značajke:

Namjena  hrana za ptice
Proizvođač:  Agrolit

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hrana za ptice – suncokretove sjemenke crne”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest