fbpx

KILO TÜV bio kamin

Biokamin Kilo je za ljude koji preferiraju bio goriva. Njegova jednostavnost i mala veličina čini ga vrlo primamljivim izborom jer se može koristiti u bilo kojoj prostoriji.

Bioetanol je bez mirisa i izgara u potpunosti bez ikakvih ostataka. Biokamini općenito, pa tako i biokamin Kilo, emitiraju toplinu, vodenu paru i malu količinu ugljičnog dioksida ( poput onoga pri našem izdisaju).

 

840,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Kilo bio kamin je interesantan i za one koji već imaju dobar i funkcionalan kamin, ali žele izbjeći pripremu, unošenje drva i čišćenja pepela. Kilo etanolski kamin daje ugođaj otvorenog kamina ( živa i realna vatra u prostoriji ).

Možete ga postaviti u dnevni boravak velikog prostora ali i u stambenim zgradama s manjim prostorijama ili čak i na terasama. Kamini na etanol pogodni su za unutarnju i vanjsku uporabu. Biokamini nemaju potrebu za dimnjakom a s time nije potrebno ishoditi nikakve dozvole za postavljanje. Nema čađe, dima ni ispuštanja ispušnih plinova.

Bio kamini poboljšavaju vlažnost zraka u prostorijama i pogodni su za aromaterapiju, koja ima jako puno prednosti: jača koncentraciju, osvježava zrak u unutrašnjosti, tvori prirodnu alternativu za kemijske osvježivača prostora, ima i ljekovita svojstva.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: Biokamin Kilo
Odvod dima: Nepotrebno
Dimenzije kamina:  8,5 cm x širina: 59.0 cm x 35.0 cm
Emisija CO (na 13% O2): Zanemariva
Volumen spremnika za bio gorivo: 0,25 l
Težina (kg): 7 kg
Preporučena vrsta goriva: Etanol

 

Preuzmite katalog Kratki bio kamina za 2017. god.: Katalog Bio Kamini Kratki 2017.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KILO TÜV bio kamin”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest