Kockasta posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja

Međimurka BS - centar alata logo

Kockasta posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja izrađena je od styrodura (XPS). Opremljena je sustavom za navodnjavanje, koji postepeno zalijeva biljke.

Posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja omogućuje vam prilagođavanje razine navodnjavanja kako bi odgovaralo potrebama pojedine biljke.

699,00kn

Obriši

Oznake:

Opis

Sustav navodnjavanja posude za cvijeće snabdijeva vodom korijen biljke. Na vrlo jednostavan način posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja omogućiti će Vam opskrbu vodom i to s točnom količinom vode u skladu s potrebama svake biljke.

Samozalijevajuća posuda ima indikator razine vode koji Vas obavještava o potrebi da se napuni posuda za vodu, koja distribuira vodu kroz trake za navodnjavanje.

Posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja opremljena je s 3 prugice za navodnjavanje. Prije sadnje uzeti u obzir količinu vode koju će biljka trebti i mjesto na kojem će biti smještena (količina sunčeve svjetlosti i sjene).

Posude, od nekih zvane tegle za cvijeće izrađene su od vrlo kvalitetnog i izdržljivog materijala i namjenjene su i za korištenje vani. Ove tegle za cvijeće predviđene su za uzgajanje ukrasnog bilja koje raste u posudama te ih se može postaviti na mjesta kao što su balkoni, vrtovi, zimski vrtovi i terase.

Nenametljivog je, elegantnog dizajna izrađena od ratana.

Pogledajte i preuzmite korisnički priručnik za green spa posudu za cvijeće sa sustavom samozalijevanja.

Posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja

Dodatne informacije

 

Dimenzije 50 x 50 x 50 cm
Boja RC30, RC31, RC33

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kockasta posuda za cvijeće sa sustavom samozalijevanja”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..