Kosačica trave ComfortCut 450/25 GARDENA (9808-20)

Kosačica trave ComfortCut 450/25 GARDENA (9808-20), koja je vrlo jednostavna za rukovanje, posebno je prikladna za podrezivanje rubova travnjaka i teško dostupnih površina.

Dodatna duljina i podesiva dodatna ručka osiguravaju udoban i ergonomski optimiziran radni položaj, a integrirani upravljački kotač omogućuje praktičan rad.

743,31kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Lagana kosačica trave ComfortCut 450/25 GARDENA (9808-20), koja je vrlo jednostavna za rukovanje, posebno je prikladna za podrezivanje rubova travnjaka i teško dostupnih površina.

Motor od 450 W je osobito snažan, što znači da osigurava snažnu i dugotrajnu učinkovitost rezanja. S vršnim mehanizmom za produživanje niti “Tip-mehanizam“,  uvijek možete osigurati da je nit za rezanje na pravoj dužini prilikom podrezivanja.

Teleskopska ručka može se prilagoditi vašoj visini tijela radi povećanja udobnosti tijekom rada. Preklapajući rubovi lako se mogu ukrasti zahvaljujući rezu ruba od 90 °.

Podešavanje kuta ručke na glavi kosačice trave olakšava rad u područjima s teško dostupnim pristupom, primjerice pod trampolinom ili klupom za vrt. Kada podrezujete u blizini cvjetnih kreveta ili gredica, možete odklopiti štitnik biljaka kako bi zaštitili svoje biljke. Za početnu montažu nisu potrebni nikakvi alati. Promjer rezanja iznosi 250 mm.

 

Pojedinačno prilagodljivo

Posebno duga i lako podesiva dodatna ručka olakšavaju rad s kosačicom trave. Osim toga, teleskopska ručka omogućuje individualnu prilagodbu na visinu korisnika.

 

Zaštita cvijeća i drveća

Biljke koje se nađu na putu pri košnji, a ne želimo ih ukloniti – mogu biti zaštićene uz pomoć štitnika za cvijeće i drveće. Ovisno o radnoj situaciji, ovaj stražar se lako može zakretati na jednu stranu.

 

Jednostavno podrezivanje ispod prepreka

Podešavanje kuta ručke na glavi kosačice trave čini podrezivanje u područjima s teško dostupnim mjestima, primjerice pod vrtnom klupom, grmom ili trampolinom.

 

Prebacite se na različite načine rada

Prebacite se na različite načine rada (podrezivanje – rubovi – grmlje) pritiskom gumba. Čini posao lakšim koliko god da je moguće.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   9808-20
Snaga motora   450 W
Promjer rezanja   250 mm
Promjer niti   1,6 mm
Duljina niti   6 m
Produživanje niti   Tip-mehanizam
Težina   3,1 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kosačica trave ComfortCut 450/25 GARDENA (9808-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest