fbpx

Kosačica trave PowerCut Plus 650/30 GARDENA (9811-20)

Kosačica trave PowerCut Plus 650/30 GARDENA (9811-20), koja je vrlo jednostavna za rukovanje, posebno je prikladna za podrezivanje dužih rubova travnjaka i teško dostupnih površina.

Omogućuje brži i učinkovitiji rad u vrlo zahtjevnim uvjetima.

Dodatna duljina i podesiva dodatna ručka osiguravaju udoban i ergonomski optimiziran radni položaj, a integrirani upravljački kotač omogućuje praktičan rad.

929,17kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Snažna kosačica trave PowerCut Plus 650/30 GARDENA (9811-20), koja je posebno jednostavna za rukovanje, posebno je prikladna za podrezivanje dugih rubova travnjaka i većih teško dostupnih površina.

Motor od 650 W je osobito snažan, što znači da osigurava snažnu i dugotrajnu učinkovitost rezanja.

Značajka AutoSpeed ​​omogućuje automatsko ubrzanje motora u višoj i težoj travi što omogućuje brži i učinkovitiji rad u vrlo zahtjevnim uvjetima.

S vršnim mehanizmom za produživanje niti “Tip-mehanizam“,  uvijek možete osigurati da je nit za rezanje na pravoj dužini prilikom podrezivanja.

Izdržljiva linija za rezanje od 2,0 mm osigurava manje trošenje i slamanje. Dodatna duljina i podesiva dodatna ručka osiguravaju udoban i ergonomski optimiziran radni položaj. Teleskopska ručka može se prilagoditi vašoj visini tijela radi povećanja udobnosti tijekom rada.

Integrirani upravljački kotač omogućuje praktičan rad. Podešavanje kuta ručke na glavi kosačice trave olakšava rad u područjima s teško dostupnim pristupom, primjerice pod trampolinom ili klupom za vrt. Kada podrezujete u blizini cvjetnih kreveta ili gredica, možete odklopiti štitnik biljaka kako bi zaštitili svoje biljke. Za početnu montažu nisu potrebni nikakvi alati. Promjer rezanja iznosi 300 mm.

 

Pojedinačno prilagodljivo

Posebno duga i lako podesiva dodatna ručka olakšavaju rad s kosačicom trave. Osim toga, teleskopska ručka omogućuje individualnu prilagodbu na visinu korisnika.

 

Zaštita cvijeća i drveća

Biljke koje se nađu na putu pri košnji, a ne želimo ih ukloniti – mogu biti zaštićene uz pomoć štitnika za cvijeće i drveće. Ovisno o radnoj situaciji, ovaj stražar se lako može zakretati na jednu stranu.

 

Jednostavno podrezivanje ispod prepreka

Podešavanje kuta ručke na glavi kosačice trave čini podrezivanje u područjima s teško dostupnim mjestima, primjerice pod vrtnom klupom, grmom ili trampolinom.

 

Prebacite se na različite načine rada

Prebacite se na različite načine rada (podrezivanje – rubovi – grmlje) pritiskom gumba. Čini posao lakšim koliko god da je moguće.

 

AUTObrzina

Više snage kroz automatsko reguliranje brzine – ubrzava se u višoj i težoj travi.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   9811-20
Snaga motora   650 W
Promjer rezanja   300 mm
Promjer niti   2,0 mm
Duljina niti   4 m
Produživanje niti   Tip-mehanizam
Težina   3,5 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kosačica trave PowerCut Plus 650/30 GARDENA (9811-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest