KOZA AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY

Peć Koza AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY (s crnim bočnim pločama na okretnoj nozi) s cilindričnim, suvremenim dizajnom izvrsno je rješenje za ljude koji žude za toplinom, ali nemaju velik prostor u unutrašnjosti.

Obložena je Acumotte materijalom, ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište te je otporna na visoke temperature.

Uređaj je certificiran s certifikatom Flamme Verte (Green Fire) koji dodjeljuje Francuska agencija za upravljanje okolišem i energijom. Najviši rezultat od 7 zvjezdica jamči da kamin zadovoljava najviše ekonomske i ekološke standarde.

14.182,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Peć Koza AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY (s crnim bočnim pločama na okretnoj nozi) cilindričnog, suvremenog dizajna izvrsno je rješenje za ljude koji žude za toplinom, ali nemaju velik prostor u unutrašnjosti.

Ima maksimalnu uporabu topline i besprijekoran rad zahvaljujući zidovima uređaja napravljenih od kvalitetnog lijevanog željeza. U kućište je ugrađen deflektor koji produžuje ispušni put i povećava temperaturnu korisnost kamina izgaranjem gorivih čestica.

Koza AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Također ima sustav spriječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Unutrašnjost peći obložena je Acumotte materijalom koji akumulira toplinu. Time doprinosi i podiže temperaturu u komori istovremeno dajući peći moderan izgled.

Vrata kamina izrađena su od sivog lijeva sa ugrađenom prozirnom staklo-keramikom otpornom na temperature do 800°C.

Komora ispod peći opremljena je mehanizmom koji se gura za otvaranje – pritisnite za otvaranje.

Svi modeli peći tvrtke Kratki, pa tako i modeli Koza, imaju 5 godina jamstva.

Uređaj je certificiran s certifikatom Flamme Verte (Green Fire) koji dodjeljuje Francuska agencija za upravljanje okolišem i energijom. Najviši rezultat od 7 zvjezdica jamči da kamin zadovoljava najviše ekonomske i ekološke standarde.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model KOZA/AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY   (s crnim bočnim pločama na okretnoj nozi)
Nazivna snaga (kW): 8
Raspon snage grijanja (kW): 5,5 – 10,5
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 78
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,08%
Temperatura dimnih plinova (°C): 265
Težina (kg): 115
Max duljina cjepanica (cm): 25
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KOZA AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest