Koza K10/130/TF

 

Peć Koza K10/130/TF (s turbofanom) je savršena kombinacija peći i štednjaka. Koza K10 može se koristiti samo za grijanje no u mogućnosti ste koristiti njezin gornji poklopac za kuhanje ili pečenje vama omiljena jela.

Peći Koza K10 je savršena za sagorijevanje dužih komada drveta. Izrađen je od čvrstog lijevanog željeza, a dokazala se i kao izdržljiva i pouzdana peć.

Turbofan – poseban uređaj, čiji zadatak je učinkovito distribuirati toplinu koju proizvodi uređaj u sobi koju Koza K10/150/TF grije.

5.483,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Peć Koza K10/130/TF (s turbofanom) je kvalitetna gusna peć renomiranog poljskog proizvođača Kratki. Jednostavna peć sa suptilnim ukrasima u obliku poprečnih traka. K10 je kombinacija modernog dizajna i funlcionalnosti.

Ima maksimalnu uporabu topline i besprijekoran rad zahvaljujući zidovima uređaja napravljenih od kvalitetnog sivog lijeva klase 200, sa minimalnom debljinom stjenke 8 mm. U kućište je ugrađen deflektor koji produžuje ispušni put i povećava temperaturnu korisnost kamina izgaranjem gorivih čestica.

Vrata kamina izrađena su od sivog lijeva sa ugrađenom prozirnom staklo-keramikom otpornom na temperature do 800°C. Također ima sustav spriječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Koza K10/130/ASDP ima ukrasnu ogradu koja pomaže u održavanju čistoće i olakšava korištenja ložišta tako što spriječava ispadanje drva. Uklonjiva rešetka i spremnik pepela omogućuju lakše čišćenje, a ručka koja uvijek zadržava hladnoću sprječava rizik od opeklina.

Podešavanje protoka zraka vrši se kroz rešetku otvora za pepel. Mogućnost instalacije dimovodnog izlaza na leđima ili gornjoj strani kamina.

Svi modeli peći tvrtke Kratki, pa tako i modeli Koza, imaju 5 godina jamstva.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model Koza K10/130/TF (s turbofanom)
Nazivna snaga (kW): 10
Raspon snage grijanja (kW): 6 – 13
Odvod dima (fi u mm): 130
Toplinska učinkovitost (%): 75
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,19%
Temperatura dimnih plinova (°C): 334
Težina (kg): 113
Max duljina cjepanica (cm): 35
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koza K10/130/TF”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest