Kutija za spiralno crijevo GARDENA (8253-20)

Jednostavno praktično: pomoću kućišta sa spiralnim crijevom GARDENA vodu je moguće dovoditi iz tla kao električnu energiju iz električne mreže.

U pakiranju se isporučuje kućište sa spiralnim crijevom od 10 m i mlaznica za prskanje Classic.

Za čišćenje ili navodnjavanje, crijevo se jednostavno povlači iz kućišta i vraća u njega nakon dovršetka radova.

Kućište sa spiralnim crijevom postavlja se podzemno, a voda se dovodi putem spojne cijevi GARDENA. Kada se kućište sa spiralnim crijevom ne upotrebljava, poklopac jamči siguran i uredan vrt.

Prilikom otvaranja, okrugli pop-up poklopac uvlači se u kućište sa spiralnim crijevom pa nema zapreka pri košenju.

Kućište sa spiralnim crijevom opremljeno je ventilom za zatvaranje vode tako da se primjerice mlaznica za prskanje Classic može zamijeniti sa prskalicom ili teleskopskim nastavkom za prskanje bez gubitka vode.

Kućište sa spiralnim crijevom GARDENA ima muški navoj od 25 mm (1″).

495,09kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Uvijek čisto

Kućište sa spiralnim crijevom GARDENA trajno se postavlja podzemno i sadrži 10-metarsko spiralno crijevo koje se nakon navodnjavanja može uredno vratiti i pohraniti u kućište crijeva. Zatvorite poklopac – gotovo. Kako uredan vrt!

 

Praktičan dovod vode iz slavine

Kućište sa spiralnim crijevom može se ugraditi bilo gdje u vrtu i omogućuje praktično dovođenje vode iz slavine pomoću spojenog ugrađenog spiralnog crijeva.

 

Jednostavno upravljanje

Jednostavno izvucite okrugli pop-up poklopac, izvucite spiralno crijevo i navodnjavajte, vratite crijevo i zatvorite poklopac – ne može biti jednostavnije.

 

S ventilom za zatvaranje vode

 

Zahvaljujući ventilu za zatvaranje vode na kraju spiralnog crijeva moguće je jednostavno spajanje drugih uređaja za navodnjavanje.

 

Tehničke značajke

Broj artikla  8253-20
Postavljanje  Podzemno
Priključak  1” vanjski navoj

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kutija za spiralno crijevo GARDENA (8253-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest